Ana Maria Simion a semnat cu Dacia Mioveni

0
  • Echipa de handbal a transferat o jucătoare cu mare experiență

Echipa de handbal feminin CS Dacia Mioveni rămâne una dintre cele mai active în această perioadă de mercato. Gruparea argeșeană a anunțat legitimarea Anei Maria Simion(33 ani), o jucătoare cu mare experiență.
Ana joacă pe postul de extremă dreapta și vine de la SCM Gloria Buzău. A fost componentă a echipei naționale a României care a câștigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de Junioare din 2006, desfășurat în Canada. Născută la Slatina, Ana Maria Simion a început să joace handbal la Liceul cu Program Sportiv din orașul natal, iar apoi la echipa de senioare din localitate, KZN Slatina. În ianuarie 2010 a fost adusă de antrenoarea Mariana Târcă la Rulmentul Brașov, unde a evoluat până la sfârșitul sezonului următor, când s-a transferat la CSM Bacău. În 2013 a semnat cu CSM Cetate Deva, până în vara anului 2015, când a semnat cu HCM Râmnicu Vâlcea. După două sezoane la echipa vâlceană s-a transferat la CSM Roman. Din noiembrie 2018, după retragerea echipei CSM Roman din campionat, a jucat la SCM Gloria Buzău.

Ana Maria Simion: ”Văd un potențial mare de performanță”

Noua achiziție a Daciei Mioveni este convinsă că a făcut o alegere bună venind la gruparea argeșeană: ”Prima mea întâlnire cu handbalul, acest sport minunat, a fost la vârsta de 10 ani și totul a început de la o selecție școlară a domnului antrenor Victor Dăbuleanu, dânsul fiind cel care mi-a pus mingea de handbal în mână, motiv pentru care o să-i mulțumesc și îi sunt recunoscătoare toată viața. CS Dacia Mioveni 2012 mi-a atras atenția în campionatul trecut, pentru că am admirat ambiția cu care a jucat echipa, ambiție pe care am simțit-o pe pielea mea, chiar în jocul tur de acasă, la Gloria Buzău. Am decis să vin la CS Dacia Mioveni 2012 pentru că văd un potențial mare de performanță și este un club în continuă creștere, datorită oamenilor care iubesc și înțeleg să susțină acest sport.
Le cunosc pe majoritatea fetelor din echipă, sunt fete minunate, cu unele dintre ele am și jucat, cu altele mă leagă o prietenie de o viață. Se anunță un campionat extrem de disputat, dar eu am încredere în echipa care se va forma la CS Dacia Mioveni 2012 și sunt sigură că vom face o figură foarte frumoasă. În plus, o sală atât de frumoasă este o motivație pentru performanță. Îmi doresc să avem suporterii Mioveniului în tribune, să ne încurajeze, pentru că nu degeaba se spune ”suporterul este al 8-lea jucător”. Așa că, dragi suporteri, iubitori și cunoscători ai acestui acest sport minunat, vă așteptăm în număr cât mai mare, la fiecare meci, să ne bucurăm sau să plângem (cât mai des, de bucurie), împreună, ca o familie!” a spus Ana Maria Simion. CS Dacia Mioveni a mai anunțat până acum transferurile Aidei Darie(pivot- Galați), Claudiei Claudiei Constantinescu(inter stânga – ex. Rapid București) și Laurei Popa(inter dreapta – ex. Rapid București)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.