Percheziţii acasă la un spărgător!

0

Trei percheziţii au avut loc luni, într-un dosar de furt calificat. Oamenii legii au descins la locuinţa unui spărgător, la cea a concubinei lui şi acasă la mama individului. Au fost găsite o parte dintre bunurile sustrase.
Multă bătaie de cap au avut oamenii legii într-un dosar de furt calificat, fapta fiind comisă în urmă cu un an. Atunci o casă din Topoloveni, a fost spartă şi au fost sustrase bunuri în valoare de 15.000 de lei, unelte şi scule electrice, dar şi bijuterii. Oamenii legii de la Poliţia Topoloveni, au identificat autorul în persoana lui Ion D., de 24 de ani, din Topoloveni.
„Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 20 iunie a.c., polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare, în localitățile Topoloveni, Dobrești și Boțești, în urma cărora prejudiciul a fost recuperat parțial.
După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.” a transmis Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.
La descinderi au fost găsit doar o parte dintre bunurile sustrase. Nu au putut fi recuperate bijuteriile. Se ştie că acestea au fost vândute la o casă de amanet la locuinţa individului fiind găsită factura. Ion D. a fost trimis în judecată recent tot într-un dosar de furt calificat. El a fost prins în flagrant în timp ce spărgea o casă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.