Tatăl şi fiul minor au tăbărât pe vecin

0

Un conflict mai vechi între doi localnici din comuna Berevoeşti a escaladat luni. Când şi-a văzut vecinul trecând pe drum cu maşina, un bărbat de 37 de ani, a zis că a sosit momentul răfuielii. Împreună cu fiul lui, în vârstă de 15 ani, bărbatul a tăbărât pe adversarul lui. L-au lovit şi i-au distrus maşina. Tatăl a ajuns în arest.  
Scandalul a avut loc luni, pe drumul comunal. Ion P., de 37 de ani, era în stare de ebrietate. L-a văzut pe vecinul lui, în vârstă de 31 de ani, care trecea pe drum cu maşina. L-a oprit şi cei doi s-au luat la ceartă. La scandal asista şi fiul minor al lui Ion P., un băiat în vârstă de 15 ani. Cearta a degenerat repede iar Ion P. l-a lovit pe localnic. Ca să fie mai convingător, agresorul s-a înarmat cu un topor şi l-a tăiat la cot pe vecin. Fiul i-a sărit în ajutor. A pus şi el mâna pe o bâtă şi a lovit maşina vecinului, un Seat, i-a spart luneta, i-a îndoit bara şi caroseria.
După scandal, cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Pe numele lui Ion P a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, poliţiștii ţinând cont de faptul că în încăierare, agresorul a folosit toporul. Ieri Ion P. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.