Amical FC Argeș – KSV Kapfenberg, în Austria

0

Fotbal

FC Argeș va disputa astăzi cel de-al doilea meci de pregătire din cantonamentul din Austria. Alb-violeții vor întâlni de la ora 18.30, în localitatea Pollauberg, pe KSV Kapfenberg, ocupanta locului 11 din liga a doua din Austria. În primul test din stagiul de pregătire de la Vorau, echipa pregătită de antrenorul Andrei Prepeliță a trecut cu 2-1 de SV Laftnitz, ocupanta locului 4 din liga secundă austriacă.
Baschet
Antrenorii, obligați să își reînnoiască licențele
Colegiul Central al Antrenorilor din cadrul FRB anunță ca toți antrenorii de baschet a căror licență – indiferent de categorie – a depășit durata de 4 ani, trebuie să participe la examenul de reînnoire a licenței, conform articolului 4 din Regulamentul de Licențiere. Astfel, pentru cei care nu au reușit să-și depună dosarul pentru prima sesiune, care a avut loc în perioada 9-11 iunie, la sediul FRB, CCA a anunțat că ultima zi de înscriere este 22 iunie, pentru sesiunea care va avea loc, în perioada 24-26 iunie 2022.
Automobilism
O nouă etapă la Viteză în Coastă
Biroul Executiv FRAS a aprobat săptămâna trecută includerea în calendarul competițional al Campionatului Național de Viteză în Coastă 2 (coeficient 1) a etapei de la Mediaș, care se va desfășura la data de 2 octombrie. Astfel, calendarul competiţional al CNVC coeficient 1 va avea 7 etape, din care vor puncta cele mai bune 6 rezultate, în conformitate cu regulamentul cadru 2022 (art. 20.2.3: „Pentru clasamentul anual se iau în calcul la finalul anului cele mai bune 6 rezultate din etapele de coeficient 1”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.