Două noi etape la Viteză în Coastă

0

Automobilism

Consiliul Federal al Federației Române de Automobilism Sportiv, întrunit acum câteva zile, a aprobat contractele de parteneriat cu autorităţile locale din Reşiţa şi Lupeni, privind sprijinul în vederea organizării etapei a III-a (9-10 iulie), respectiv a IV-a (13-14 august) din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Propunerea aflată pe ordinea de zi a fost votată în unanimitate de către membri acestui for.
Raliul Clujului poate deveni etapă ERC
Tot în ședința de acum câteva zile, Consiliul Federal al FRAS a aprobat solicitarea CS Savu Racing de a continua negocierile pentru ca Raliul Clujului / României să fie inclus în calendarul ERC. FRAS a aprobat trimiterea de cereri către instituţiile statului abilitate pentru susţinerea acestui eveniment care poate deveni cel mai important din motorsportul românesc.
Trofee pentru juniori
Conducerea Federației Române de Automobilism Sportiv a aprobat înfiinţarea unui trofeu la fiecare etapă din cadrul Campionatului Naţional de Slalom Paralel pentru concurenţii juniori cu maşini până în 1400cc (Trofeul Junior 1.4), respectiv 1600cc (Trofeul Junior 1.6). În cadrul trofeelor nu se vor acorda puncte, ci cupe la fiecare etapă. Se menţine clasamentul general pentru juniori. Și acest punct al ședinței a fost votat în unanimitate.
Modificări în calendarul competițional
FRAS a validat schimbarea datei etapei a III-a din Campionatul Naţional de Slalom Paralel, programată să se desfăşoare pe 3 iulie 2022, la Şura Mare. Astfel, etapa a III-a va avea loc la CTPark (2-3 iulie), etapa a IV-a (23-24 iulie) nu va mai avea loc în Brăila, noua locaţie urmând să fie anunţată ulterior, iar etapa a V-a se va desfăşura în Câmpina (20-21 august).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.