O handbalistă din naționala Croației a semnat cu Dacia Mioveni!

0

Echipa de handbal feminin Dacia Mioveni este una dintre cele mai active în această perioadă de mercato. Oficialii grupării argeșene au anunțat legitimarea unei handbaliste experimentate din Croația.
Născută la 19 ianuarie 1992, în Zagreb, Dora Krsnik a evoluat pentru naționala de handbal feminin a Croației la Campionatele Europene din Suedia 2016, Franța 2018, Danemarca 2020 și la Campionatul Mondial din Spania 2021. În 2020, ea a cucerit cu selecționata Croației medalia de bronz la Campionatul European. La nivel de club a jucat în Croația la RK Lokomotiva Zagreb, ŽRK Zelina, RK Podravka Koprivnica, în Slovenia la Krim Mercator și între 2019-2022 la Handball Plan-de-Cuques din Franța.
Dora Krsnik:

”Campionatul României este foarte bun”

Dora este convinsă că a făcut o alegere bună venind la Dacia Mioveni și vrea să confirme așteptările: ”Am început să joc handbal când aveam 12 ani. Imediat după aceea, echipa națională a Croației a câștigat medalia mondială de aur și asta m-a inspirat și m-a motivat să continui. Văd Campionatul României ca unul foarte bun. Sunt impresionată de câte handbaliste valoroase au venit aici. Va fi unul dintre cele mai puternice campionate în acest sezon. Dacia Mioveni m-a căutat și mi-a prezentat obiectivul clubului pentru sezonul următor. Mi-a plăcut dorința lor de progres, așa că am decis să vin și să am o nouă experiență, cu echipa Mioveniului. Cred că anul acesta putem face lucruri bune, avem o echipă tare și sper să avem acel declic împreună, care să ne deschidă șansa unor realizări uimitoare. Da, antrenorul nostru este din Serbia și, desigur, este mai ușor pentru mine, pentru că nu știu limba română și el mă poate ajuta foarte mult. Fanilor din Mioveni le transmit să se pregătească pentru niște frumoase nebunii anul acesta!” a spus handbalista din Croația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.