Misterul morţii din bazin, a fost dezlegat!

0

Ultimile imagini cu tânărul care a murit la Baza de Agrement din Trivale, au ajuns în posesia poliţiştilor care investighează cazul. Pe filmare se vede cum Leonard Adrian N., de 26 de ani din comuna Pietroşani, înoată iar la un moment dat se duce la fund. Autopsia a stabilit cauza morţii! 
Sâmbătă, Leonard Adrian T. a mers la ştrand în Trivale cu iubita şi o gaşcă de prieteni. A intrat în bazin să înoate şi la câteva minute era mort.Chiar şi pentru oamenii legii cazul a fost unul cu multe semne de întrebare având în vedere că în bazin erau zeci de oameni, iar baza de agrement era plină. Cu toate acestea, nimeni nu şi-a dat seama că are loc o tragedie.

Camerele de supraveghere au surprins momentul

Ieri, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la Baza de Agrement Trivale. Pe filmări se vede cum Leonard Adrian T. înoată. Ajuns undeva la mijlocul bazinului, tânărul începe să înoate mai greu, îndreptându-se către latura îngustă spre ieşirea din bazin. Era vizibil că face eforturi să ajungă la margine. Când mai avea aproximativ 2 metri s-a scufundat. Deşi piscina era plină de oameni, niciunul nu l-a văzut pe tânăr cum se duce la fund. Trupul a stat în apă în jur de 5 minute după care a ieşit la suprafaţă, plutind. Abia atunci cineva şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva grav şi a dat alarma. Tânărul a fost scos din apă de salvamar. Era în stop cardio respirator. Manevrele de resuscitare nu au avut succes şi a fost declarat decesul.

Ce a stabilit autopsia

Cum de nu l-a văzut nimeni din grupul său? Din declaraţiile celor care îl însoţeau a reieşit că iubita lui a decis să meargă să îşi cumpere un colac. I-a cerut lui Leonard să o însoţească dar tânărul i-a spus că vrea să înoate. Fata a plecat împreună cu ceilalţi prieteni din grup către zona cu magazine şi în acel timp a avut loc tragedia. Medicul legist de la Serviciul de Medicină Legală Argeş a făcut autopsia duminică. A reieşit să tânărul a murit înecat, pe fondul unor afecţiuni cardiace. Se bănuieşte că i s-a făcut rău în timp de înota şi a căzut la fund, unde s-a înecat fiind în stare de inconştienţă.
Anchetatorii care au vorbit cu apropiaţii lui au aflat că vineri, înainte cu o zi de deces, tânărul acuzase o stare de rău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.