Superbet, noul sponsor al Ligii I

0

Fotbal

eAD – deținătorul drepturilor de transmisie și retransmisie a celei mai valoroase competiții sportive din România, Liga Profesionistă de Fotbal – structura sportivă a cluburilor din prima ligă și Superbet, operatorul numărul 1 din industria de betting & gaming în România și-au unit forțele într-un parteneriat valabil pe doi ani. Parteneriatul aduce împreună trei entități care au o viziune comună și o strategie comună pentru a le oferi ce e mai bun fanilor români. Toate detaliile parteneriatului urmează a fi anunțate pe 1 iulie.
Înot
David Popovici premiat de Guvern
Delegația României care a participat la Campionatele Europene de la Budapesta a revenit în țară a revenit în țară duminică seară. Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, l-a așteptat pe David Popovici la aeroport și i-a înmânat cecul de 200 de mii de euro. Înotătorul român în vârstă de 17 ani legitimat la CS Dinamo a cucerit două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta, în proba de 200 de metri liber, respectiv în cea de 100 de metri liber.
Box
Locul I la Gheorghieni Open
Acum câteva zile, în Harghita, a avut loc Turneul Internațional de box ”Gheorghieni Open”. La această întrecere la care au participat sportivi din mai multe țări, CSM Pitești a reușit să câștige o medalie de aur prin Mihaela Iamandei, la categoria +80 kg. Sportiva este pregătită la clubul din Ștrand de antrenorul Ioniță Mărășescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.