Baremurile arbitrilor de baschet din România!

0

Baschet

Federația Română de Baschet a făcut publice baremurile arbitrilor care oficiază în competițiile interne. Prin acest demers, FRB a dorit să pună capăt numeroaselor controverse apărute în spatiul public, referitoare la baremul de arbitraj aplicat în baschetul romanesc la toate nivelurile de vârstă în cadrul Campionatelor Naționale.
Precizările Federației Române de Baschet:.
Pentru o informare cât mai corectă a tuturor celor implicați în fenomen, și nu numai, de la sportivi, antrenori și până la părinți, rude sau suporteri, vă informăm că baremul de arbitraj aplicat în întrecerile interne este următorul:
– categoria babybaschet, minibaschet, CN U12 – arbitrajele de la meciurile din Festivalul de Babybaschet și Minibaschet, precum și la cele din cadrul Campionatului Național U12, sunt asigurate de Federația Română de Baschet (cazarea, masa, transportul si baremul de arbitraj pentru oficiali sunt suportate de către FRB).
– categoria juniori – pentru meciurile din cadrul Campionatelor Naționale U13, U14, U15, U16, U17, U18, U19 și U20, baremul de teren pentru un arbitru este de 71 lei brut, echipa organizatoare achitând și cheltuielile de cazare, masa și transport ale arbitrului.
– Liga 1 – pentru meciurile din Liga 1, masculin, baremul de teren pentru un arbitru este de 167 brut, echipa organizatoare achitând și cheltuielile de cazare, masa și transport ale arbitrului.
– LNBF – pentru meciurile din Liga Națională de Baschet Feminin, baremul de teren pentru un arbitru 287 brut, echipa organizatoare achitând și cheltuielile de cazare, masa și transport ale arbitrului. Idem pentru Cupa României, feminin.
– LNBM – pentru meciurile din Liga Națională de Baschet Masculin, baremul de teren pentru un arbitru 858 lei brut, echipa organizatoare achitând și cheltuielile de cazare, masă și transport ale arbitrului. Idem pentru Cupa României, masculin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.