DTO Rally Team a început pregătirile pentru sezonul de macadam

0
1

Cei mai buni piloți din țară sunt așteptați la Sibiu, în perioada 14-16 iulie, la o nouă etapă a Campionatului Național de Raliuri 2022.
Pregătirile pentru această runda cu numărul 5 din acest sezon au intrat în linie dreaptă. Înscrierile pentru etapa a V-a a Campionatului Național de Raliuri Betano au început de săptămâna trecută.
La start va lua parte și argeșenii de la DTO Rally Team, prin echipajele: ● Cristi Dolofan / Traian Pavel (Citroen C3 Rally 2); ● Eugen Cărăgui / Robert Fus (Peugeot 208 R5 T16); ● Bogdan Năstase / Delia Năstase (Mitsubishi Lancer Evo).
În această perioadă sunt stabilite ultimele detalii. DTO Rally Team a început pregătirile pentru sezonul de macadam 2022.
A avut loc, deja, o sesiune de teste pentru pregătirea primei etape de macadam a sezonului. Startul acestei etape este programat joi, 14 iulie, în Piața Mare din Sibiu, festivitatea de premiere fiind programată sâmbătă seară.
Organizatorii au inclus în program 10 probe speciale care va pune la grea încercare îndemânarea piloților.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.