Peste 75% din populația Piteștiului a participat la recensământ

0

Primăria Municipiului Pitești a anunțat că recensământul populației și locuințelor continuă, până în data de 17 iulie 2022, cu cea de-a doua etapă: recenzarea în teren. 
Aceasta se realizează prin interviuri față în față, cu deplasarea recenzorilor la adresele de reședință ale cetățenilor care nu s-au autorecenzat online sau care nu au finalizat corect și complet formularele de recensământ, în perioada 14 martie – 27 mai 2022.
Cetățenii municipiului Pitești și-au arătat deschiderea de a participa la recensământul populației și locuințelor, astfel că, în prezent, peste 75% din populația estimată a municipiului Pitești a completat chestionarul de recensământ.

Participarea la recensământ este obligatorie!

Persoanele care încă nu au fost recenzate sunt rugate să acorde tot sprijinul recenzorilor din teren în activitatea de recenzare, în perioada rămasă. Vă încurajăm să oferiți date corecte și complete recenzorilor care vă vizitează și vă mulțumim pentru sprijinul acordat. Apreciem efortul depus până la această dată de recenzorii din teren și solicităm să depună în continuare, într-un ritm accelerat, toate diligențele pentru îndeplinirea obligațiilor la care s-au angajat prin semnarea contractului pentru prestarea serviciilor de recenzare. Informații detaliate privind desfășurarea Recensământului Populației și Locuințelor 2021 se regăsesc pe site-ul www.recensamantromania.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.