Top 3 strategii la pariuri

0

Orice victorie are nevoie de o strategie, iar acest lucru reprezinta o regula importanta pentru pariorii cu experienta si mai ales cu multe pariuri castigatoare in spate.

Spre deosebire de multe alte jocuri, pariurile sportive nu se bazeaza atat de mult pe noroc, chiar daca acesta are totusi o importanta deosebita, ci implica mai ales folosirea unei strategii.

Atunci cand plasezi pariuri sportive in mod total aleatoriu, vei depinde in cea mai mare masura doar de noroc. Insa norocul ti-l mai faci si cu mana ta, iar in ceea ce priveste pariurile sportive, asta implica folosirea unor strategii la pariuri ce te pot ajuta sa obtii castiguri mai mari.

Exista multe strategii folosite de pariori, unele mai populare si mai eficiente, iar altele mai putin relevante. In acest articol vom vorbi insa despre cele mai bune strategii la pariuri pe care le poti aplica ori de cate ori plasezi pariuri sportive, strategii pe care ar trebui sa le incerci si tu.

Strategia Martingale

Poate cea mai populara strategie la pariuri folosita de pariorii de pe tot globul este strategia Martingale. Cu siguranta nu exista parior care sa nu fi auzit macar o data de aceasta strategie, doar ca nu toata lumea o intelege. De aceea am decis sa o explicam putin in randurile urmatoare, astfel incat sa o poata folosi orice parior.

Cum se foloseste strategia Martingale

In cazul strategiei Martingale, treburile stau destul de simplu. De exemplu, daca ai pariat un pariu pe care l-ai pierdut, urmatorul pariu ar trebui sa aiba suma dublata. In acest mod, pierderile vor fi recuperate si totodata se va obtine si profit. Strategia se aplica ori de cate ori pierzi un pariu, chiar si in cazul sirul pierderilor este unul generos.

Exista o regula foarte importanta ce face strategia Martingale sa fie atat de profitabila: cota minima pe care sa o joci trebuie sa fie de cel putin 2.

Este important sa ai o suma de bani care sa iti permita sa pierzi chiar si 5-6 pariuri la rand si totusi sa nu ramai fara bani. Iata care este principiul de functionare al principiului Martingale:

  • Pariul 1 cu o miza de 50 RON pe o cota de 2, rezultat necastigator;
  • Pariul 2 cu o miza de 100 RON pe o cota 2, rezultat necastigator;
  • Pariul 3 cu o miza de 200 RON pe o cota 2, rezultat necastigator;
  • Pariul 4 cu o miza de 400 RON pe o cota 2, bilet castigator. In acest fel castigi 800 RON, dintre care 50 RON reprezinta profitul.

Alegerea inspirata a pariurilor te poate ajuta sa obtii un rezultat castigator si mai ales profit generos, fara a fi necesar sa urmezi prea multi pasi pentru recuperarea pierderilor.

Strategia Easy Money

Asa cum spuneam, in cazul strategiei Martingale ai nevoie de o suma frumoasa de bani pentru a putea recupera pierderile si mai ales pentru a face profit. Ei bine, strategia Easy Money a fost conceputa pentru pariorii care nu au un buget la fel de mare si mai ales care nu isi doresc sa se expuna unor riscuri prea mari.

Cum functioneaza strategia Easy Money

In ceea ce priveste strategia Easy Money, principiul este diferit. Mai exact, vei paria pe cote foarte mici, iar castigul obtinut il vei paria iar si iar, pana vei obtine suma dorita de bani.

Stabileste de la bun inceput cati pasi vrei sa urmezi sau care este suma de bani pe care vrei sa o obtii, iar odata atinsa tinta propusa, nu uita sa te opresti. Sigur, poti sa te opresti si mai devreme, dar niciodata sa nu te intinzi mai mult decat ti-ai propus initial. Respectand aceste reguli simple, vei reusi sa obtii castiguri destul de bune din pariuri sportive, fara a te expune unor riscuri prea mari.

Ori de cate ori obtii castigurile dorite, pune banii deoparte si incepe sirul din nou cu o miza mai mica.

Strategia Fibonacci

Daca pariezi de mult timp, ai auzit probabil de sirul Fibonacci. Cu toate acestea, este foarte probabil sa nu stii cum se aplica aceasta strategie, iar de aceea te vom invata noi in randurile urmatoare.

Ce trebuie sa stii despre strategia Fibonacci

Daca in cazul strategiei Martingale vorbim despre cote de cel putin 2, iar la Easy Money se pariaza pe cote mici, in cazul sirului lui Fibonacci cotele jucate sunt mai mari. Mai exact, aceasta strategie impune jucarea pariurilor la cote de cel putin 3. Iata cum ar trebui sa pariezi folosind strategia de pariere Fibonacci:

  • Pariul 1: Miza 10 RON jucata la o cota de 3, pariu pierzator;
  • Pariul 2: Miza 10 RON jucata la o cota de 3, pariu pierzator;
  • Pariul 3: Miza 20 RON jucata la o cota de 3, pariu pierzator;
  • Pariul 4: Miza 30 RON jucata la o cota de 3, pariu castigator. Obtii 90 RON, din care 80 RON reprezinta recuperarea pierderilor iar 10 RON profitul.

Altfel spus, in cazul strategiei Fibonacci, miza se calculeaza adunand sumele pariate la ultimele doua pariuri, pana cand pariul este castigator.

Incearca si tu aceste 3 strategii la pariuri si cu siguranta te vei putea lauda mai des cu pariuri castigatoare si mai ales cu mai multi bani obtinuti din pariurile sportive.s