Proxeneţii dau socoteală la instanţă

1

Patru indivizi care şi-au determinat partenerele de viaţă să se prostitueze au fost trimişi în judecată la mai puţin de o lună de la data la care au ajuns în arest. Oamenii legii au finalizat cercetările şi dosarul a ajuns pe rolul instanţei. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă pedepse de la 3 la 10 ani.
Dosarul a fost instrumentat de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Reamintim că în ziua percheziţiilor la mijlocul lunii iunie, procuror de caz a dorit să asiste la descinderi. Îngeraş Constantin C., de 19 ani din Băiculeşti, Vasilică Ionuţ D., de 31 ani, din Piteşti, Ion Florin S., de 39 ani, din Stolnici şi Aurel S., de 36 ani din Găeşti, sunt acuzaţi de săvârșirea infracțiunii de proxenetism, constând în determinarea sau înlesnirea practicării prostituției. În dimineața zilei de 14 iunie, polițiștii de investigații criminale piteșteni au efectuat 5 percheziții domiciliare, la locuințele suspecţilor, în urma cărora au fost identificate și ridicate telefoane mobile, suma de aproximativ 1.000 de lei, precum și alte mijloace de probă. După administrarea probatoriului, cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Prostituatele de pe Depozitelor trimise la produs de soţi

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la prostituatele care îşi făceau veacul în zona cunoscută sub denumirea de „Şerpărie” de pe centura Piteştiului. S-a stabilit că toate cele patru prostituate nu lucrau de capul lor ci sub atenta supraveghere a partenerilor de viaţă. Două sunt căsătorite iar celelalte două trăiesc în concubinaj. Prostituatele în vârstă de 20 ani, 22 ani, 23 ani, respectiv 32 ani erau duse pe centură de soţi sau de concubini. Cei patru indivizi stăteau la distanţă ca să le asigure protecţia şi interveneau în cazul în care vreun client le lovea, nu voia să plătească sau le crea probleme. Tot ei luau banii din încasări! La audieri una dintre fetele care îşi vând trupul a mărturisit că au fost zile în care a câştigat, în câteva ore, 2.000 de lei. Doi dintre suspecţi sunt recidivişti.

1 COMENTARIU

  1. Voi va dati seama ca asta din ‘proiect ‘ trebuia sa inducă in eroare autoritățile !? Cum dreaq și de ce sa te cheme Îngerașul ‘ și sa i-ti alegi domeniul asta de activitate daca nu premeditat! Asta da specializare, sau cine i-a pus nume i-a lăsat moștenire și activitatea,vadul cum s-ar spune?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.