Înfrângere la limită cu vicecampioana!

0

Miercuri seara la București CS Mioveni a disputat un nou amical. Galben-verzii au pierdut cu 1-0 în fața vicecampioanei Ligii 1, FCSB.
Partida s-a disputat la baza sportivă a militarilor, la Berceni. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ianis Stoica, în minutul 17. Mijlocașul s-a aflat la colțul lung, la capătul unei centrări de pe stânga a lui Șerban și a plasat lejer mingea în poartă.
Prima ocazie a meciului a aparținut însă argeșenilor. În chiar primul minut, după un corner, Rusu a deviat în centrul careului, de unde Balaur a reluat din foarfecă, pe spate, iar mingea a atins bara și a ieșit în aut. Gazdele au condus apoi ostilitățile în prima repriză, în timp ce galben-verzii au ieșit de câteva ori pe contraatac. După pauză, elevii lui Pelici au stta mai bine în teren, au fost mai curajoși și au ratat două bune oportunități de a marca.
Antrenorul Alexandru Pelici a început meciul cu: Croitoru – Oancea, Garutti, Scarlatache, Balaur, Trif – Panait, Vereș – Buziuc, Rusu, Cristi Dumitru. La pauză Cierpka a intrat în locul liui Vereș, iar Dat în locul lui Cristi Dumitru. Apoi, din minutul 60 au mai jucat și Iacob (în locul lui Balaur), Șerbănică (în locul lui Trif), Mitrea (în locul lui Panait), Voinea (în locul lui Rusu), Burnea (în locul lui Scarlatache), Rădescu (în locul lui Oancea) și Popescu (în locul lui Croitoru).
De partea cealaltă, antrenoul Toni Petrea i-a folosit în prima repriză pe: Tarnovanu, Ov. Popescu, Dawa, Harut, Șerban – Cordea, Olaru, Șut, Ianis Stoica – Florin Tănase, Octavian Popescu. După pauză au mai intrat: Mamut, Vlad, Radunovic, Edjouma, Dumiter, Cordea, Lixandru, Crețu, Achim, Tănasa, Perianu.
Acesta a fost penultimul meci de pregătire pentru galben-verzi. În această seară, de la 21:00, CS Mioveni va mai juca un amical, la Pitești, cu FC Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.