Amical încheiat nedecis!

0
  • FC Argeș – CS Mioveni 2-2 (0-2) Au marcat: Calcan (min.72), Vianna (min.87) / Voinea (min24), Blănaru (min.34)

FC Argeș și CS Mioveni s-au întâlnit acum câteva zile în ultimul amical dinaintea începerii noului sezon competițional. Partida disputată pe arena din Trivale s-a încheiat nedecis, 2-2, fiind o repetiție utilă pentru staff-urile celor două formații argeșene înaintea debutului în noua ediție a Ligii I.
Meciul a avut două reprize diametral opuse, prima controlată de oaspeți, iar cea de-a doua, la discreția gazdelor. Mioveniul a deschis scorul după 25 de minute prin Voinea, în urma unui contraatac care a prins pe picior greșit defensiva echipei noastre. Galben–verzii și-au dublat avantajul pe tabelă, cu zece minute înainte de finalul primului mitan, Blănaru marcând tot în urma unui contraatac fulger. Bertrand putea reduce din diferență în ultimul minut al primei reprize, însă Iustin Popescu a reușit să scoată din vinclu. Piteștenii au redus din handicap în minutul 72, Calcan învingându-l pe Croitoru cu un șut de la marginea careului. Fabio Vianna a stabilit scorul final în ultimele minute ale partidei, fundașul portughez bătând impecabil o lovitură liberă de la 25 m. Partida din Trivale a fost ultima repetiție pentru cele două echipe înainte de începerea noului sezon. CS Mioveni va deschide noua stagiune vineri, de la ora 18.30, în deplasare, cu FC Hermannstadt, iar o zi mai târziu, FC Argeș va întâlni de la ora 18.30, de pe propriul teren, pe UTA.
Caseta tehnică:
FC Argeș, I repriză: Straton – Tofan, Marius Constantin, Cestor, Latovlevici – Meza Colli, Njike – Ișfan, Șerban, Bertrand – Donisa.
După pauză au mai intrat: Greab, Jakolis, Dobrosavlevici, Vianna, alceus, Raynov, Ganea, Celestine, Calcan, Covaci, Domșa și Gașpar. Antrenor: Andrei Prepeliță.
CS Mioveni, I repriză: I. Popescu – Rădescu, Balaur, A.Iacob(cpt), Burnea – Șerbănică, Coșereanu, Vereș, Toma – Blănaru, Voinea.
După pauză au mai intrat: Croitoru, Scarlatache, Garutti, Oancea, Panait, Mitrea, Trif, Buziuc, Rusu, Iordache, Dat. Antrenor: Alexandru Pelici.
Arbitru: Iulian Călin / A1: Romică Bîrdeș / A2: Florin Neacșu / Arbitru de rezervă: Gabriel Stroe.

Andrei Prepeliță: ”Să nu mai repetăm greșelile făcute”

Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș: ”Am controlat jocul, dar în prima repriză au fost niște nesincronizări în linia defensivă pe care le-am reglat la pauză. Le vorbisem înainte de meci, dar jucătorii noi înțeleg mai greu. Jocurile astea de pregătire ne ajută. O sa analizăm luni meciul și sperăm să nu se mai întâmple asemenea greșeli. Bine că s-a întâmplat într-un meci amical. În repriza a doua am controlat jocul, am marcat de două ori, am avut inițiativa. Băieții arată bine fizic. Sunt jucători străini care trebuie să se integreze. În aceste patru săptămâni, cred că am făcut o pregătire bună care ne va ajuta pe parcursul campionatului. Mai avem de pus la punct unele lucruri tactice până la meciul cu UTA. În rest, cred că jucătorii străini încep să se acomodeze. Mulți sunt la prima experiență afară. Sper să-i integrăm cât mai bine și să dea maximum pe teren. Până la începerea campionatului, probabil că va mai veni un jucător, poate doi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.