Distribuție Oltenia, investiții de peste 1 milion de lei pentru modernizarea contorizării

0

Distribuție Oltenia a finalizat investiții de peste 1 milion RON și a demarat altele de aproape 4 milioane RON în județul Argeș, în beneficiul a aproximativ 1 500 de consumatori.
În primele 2 trimestre ale anului 2022, operatorul Distribuție Oltenia a finalizat investiții de peste 1 mil RON și a demarat alte investiții în valoare de aproape 4 mil RON, toate fondurile fiind alocate modernizării contorizării, prin scoaterea acestora din interiorul locuințelor.
Beneficiarii proiectului au fost: ● 450 de locuri de consum din municipiul Pitești, străzile Bradului, Libertății, Papucești; ● 650 de locuri de consum din Municipiul Pitești, cartierul Craiovei: Aleea Constructorului: Bl. 17, Bl. 18 Bis, Bl. 20, Bl. 21, Bl. D, Bl. E; Strada Tineretului: Bl. 18; Strada Craiovei: Bl. 19, Bl. 22; ● 211 locuri de consum din zona Tancodrom, Municipiul Pitești, străzile Nicolae Iorga, Prof. Nicolae Brânzeu; ● 196 locuri de consum din Comuna Lerești, alimentați din PTA Magazin Lerești.
Ce s-a realizat prin intermediul investițiilor: ● montarea de firide de distribuție și contorizare pe palier; ● realizarea coloanelor colective generale; ● realizarea coloanelor individuale monofazate; ● înlocuirea conductoarelor existente cu cele de tip izolat torsadat; ● înlocuirea stâlpilor necorespunzători cu alți stâlpi de beton; ● modernizarea branșamentelor; ● montarea cutiilor de conexiuni; ● realizarea liniilor electrice subterane; ● realizarea unui circuit nou; ● montarea unor cutii de trecere LES/LEA JT echipate cu siguranțe.
Beneficiile consumatorilor: ● rapiditate în alimentarea cu energie electrică în cazul unui deranjament individual; ● confort sporit pentru consumatori întrucât nu mai este necesar să fie acasă pentru citirea/măsurarea consumului de energie electrică; ● protecția instalațiilor electrice a celorlalți consumatori din bloc, în cazul unei suprasarcini sau a unui scurtcircuit la unul dintre vecini; ● protecție împotriva electrocutării prin atingerea directă a circuitelor și echipamentelor montate, aflate în mod normal sub tensiune; ● protecție împotriva intervențiilor neautorizate.
Operatorul Distribuție Oltenia continuă investițiile în rețeaua de distribuție cu scopul de a reduce la minimum disconfortul creat consumatorilor din aria sa de operare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.