Bătut măr, pentru o fată!

0

O răfuială între doi tineri a avut urmări nedorite pentru amândoi. Unul a ajuns la spital, altul în arest! Cei doi s-au bătut pentru o fată. Tânărul rănit are 18 ani şi a necesitat 25 de zile de îngrijiri medicale.  
Scandalul a avut loc pe 14 iunie, seara la ora 21,00. Tânărul de 18 ani, din Cetățeni, în timp ce se afla la un magazin, în cătunul Valea Cetățuia s-a întâlnit cu Florian T., de 25 de ani, din aceeaşi localitate, căruia i-a reproşat că încearcă să-i fure iubita. S-au certat şi de la scandal au ajuns la bătaie. În timpul încăierării, tânărul de 18 ani, a fost bătut măr. Acesta a necesitat 25 de zile de îngrijiri medicale după ce s-a ales cu un deget fracturat, multiple contuzii şi excoriaţii. Pe numele agresorului, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Tânărul a fost reţinut luni, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Ieri Floarina T. a fost plasat sub control judiciar.