12 profesori au luat nota 10

0
  • S-au afişat rezultatele finale la Titularizare

Ieri au fost afişate rezultatele finale la examenul de titularizare, în urma căruia cadrele didactice pot fi angajate pe perioadă nedeterminată. În judeţul Argeş, 12 candidaţi au luat nota 10 la Arte vizuale, Limba şi literatură română şi la Matematică. Repartizarea va avea loc pe 29 iulie şi 1 august.  
Rezultatele după soluționarea contestațiilor, obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2022 – au fost publicate ieri, pe pagina web dedicată, titularizare.edu.ro.
În judeţul Argeş au fost 133 note mai mici de 5, un timp ce 204 candidaţi au obţinut note de la 5 la 7. Rata notelor peste 7 obținute de candidații care au susținut proba scrisă în județul Argeș este de 295. Procentul notelor între 7 și 10 este de 46.68%. Avem şi profesori de nota 10, după ce 12 candidați au obținut nota maximă la disciplinele Arte vizuale (educație plastică/ educație vizuală/educație artistică), Limba și literatura română și matematică, elemente de pedagogie școlară, metodica predării limbii și literaturii române/ comunicării în limba română și metodica predării matematicii/matematicii și explorării mediului în învățământul primar (învățământ primar în limba română), limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii, anunţă Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.