CS Mioveni a pierdut la CFR Cluj cu 4-2

0

CS Mioveni a pierdut și al treilea meci din Superliga, cu 4-2, la CFR Cluj, la capătul unei partide cu mai multe probleme.

CS Mioveni a început bine partida de la Cluj și a deschis scorul în minutul 7 prin Rusu care a interceptat o pasă înapoi a adversarului, iar din careu a șutat pe jos, mingea intrând în poartă, deviată de portar.

Avantajul Mioveniului a fost doar până în minutul 35, când după un corner, mingea recentrată în fața porții l-a găsit pe Debeljuh singur în 2 m, atacantul îndeplinind o simplă formalitate. Auurmat 8 minute de coșmar pentru argeșeni, care au mai primit un gol în minutul 39 tot de la Debeljuh , atacantul primind singur în careu și apoi a șutat pe sub portar. În minutul 43, VAR-ul a dat 11 m pentru gazde , la o intervenție a lui Oancea la Camora, iar Deac a înscris de la punctul cu var.

În minutul 60 Antal a centrat perfect iar Rusu a marcat pentru 3-2 cu capul.

În minutul 63 meciul s-a întrerupt pentru 38 de minute pentru că a căzut nocturna. La reluare, Hoban a șutat de la 20 m central, mingea a fost deviată iar Croitoru a fost învins din nou.

S. Mihai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.