40 de minute de întuneric beznă, în Gruia!

0
  • Clujenii au fost la un pas să piardă la masa verde cu 3-0

Nocturna le-a dat mari emoții gazdelor de la CFR, sâmbătă noaptea, iar aceștia au fost la un pas să piardă meciul cu 3-0. Încă înainte de startul partidei, dar și la încălzire instalația a dat semne că ceva nu este în regulă, întrerupându-se de câteva ori, însă jocul a pornit fără alte probleme.
După pauză, becurile de pe partea tribune a doua au început să cedeze pe rând, iar în minutul 63 , imediat după golul Mioveniului, arbitrul a întrerupt jocul deoarece în colțurile terenului de pe partea respectică nu se mai vedea.
A chemat antrenorii și jucătorii la margine și le-a transmis decizia, iar după câteva minute a trimis fotbaliștii la vestiare, în așteptarea remedierii situației. Imediat noctura a cedat total și pe teren s-a făcut beznă.
Au fost câteva încercări de a reporni luminile toate, dar nereușite, timp în care crainicul a anunțat și procedura și anume că se așteaptă până la 60 minute care să fie refăcută instalația. În cele din urmă după vreo 30 de minute, instalația s-a aprins complet, iar după 38 de minute de la întrerupere, jocul a fost reluat.
Emoțiile au fost totuși de partea gazdelor, deoarece, la o nouă întrerupere, nu se mai așteptau restul minutelor până la cele 60 de minute regulamentare și CFR pierdea direct la masa verde.