Incendiau pubele ca să se distreze!

1

Distracţie periculoasă pentru doi tineri din Piteşti. Ca să le dea o lecţie şi să le arate cât de gravă este fapta lor, poliţiştii Secţiei 3 Piteşti au dispus reţinerea celor doi pe bază de ordonanţă sub acuzaţia de distrugere. 
Luni, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere în formă continuată, și au reținut doi tineri de 18, respectiv 22 de ani, ambii din Pitești. Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 28 spre 29 iulie, în jurul orei 01:00, cei doi ar fi incendiat trei pubele din plastic din cartierul Trivale, existând pericolul ca incendiul să se propage la autoturismele parcate în apropiere. La audieri, Alexandru J., de 22 ani, și Gabriel T., de 18 ani nu a putut explica motivul pentru care au incendiat pubelele. Poliţiştii au ajuns la concluzia că tinerii au făcut gestul din teribilism şi din dorinţa de a se distra. Niciunul dintre ei nu a anticipat că puteau să incendieze şi autoturismele prin gestul lor necugetat. Ieri, tinerii au fost duşi la Parchet cu propunerea luării unei măsuri preventive.

1 COMENTARIU

  1. „Niciunul dintre ei nu a anticipat că puteau să incendieze şi autoturismele prin gestul lor necugetat” , cum nici scroafa’mputita/soferita far’de permis de conducere nu anticipa c-ar putea omori o fetita ; dara … scroafei imputite i se falfaie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.