Mutu şi Işfan în echipa etapei

0

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
Iată cum arată echipa ideală etapei a 3-a:
PORTAR: Cătălin Căbuz (Chindia / 26 de ani) – A închis perfect poarta în faţa fostei sale echipe, contribuind decisiv la punctul câştigat de târgovişteni.
FUNDAŞI: Radu Negru (FC U 1948 / 23 de ani) – A avut o evoluţie consistentă în faţa unor adversari care au pus multă presiune. ; Gabriel Tamaș (Petrolul / 38 de ani) – A înscris pentru prima dată în tricoul Petrolului, reuşita sa fiind a 10-a pe prima scenă din România.; Joonas Tamm (FCSB / 30 de ani) – Introdus la pauză, s-a remarcat imediat, chiar la prima fază fixă din careul advers, când a şi marcat.; Valentin Țicu (Petrolul / 21 de ani) – Tânărul căpitan al ploieştenilor a pasat decisiv la golul prahovenilor.
MIJLOCAŞI: Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 de ani) – A marcat un gol şi a oferit două pase decisive. ; Mattias Käit (Rapid / 24 de ani) – A făcut un joc fără greşeală la centrul terenului. ; Alexandru Vlad (FC Voluntari / 32 de ani) – Şi-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon.
ATACANŢI: Alexandru Ișfan (FC Argeş / 22 de ani) – A marcat de două ori şi a oferit o pasă de gol.; Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 25 de ani) – Prin dubla din ultima rundă, vârful clujenilor a ajuns la 36 de goluri marcate în Superliga României.; Alexandru Ioniţă (Rapid / 27 de ani) – Sub conducerea lui Mutu, acesta redevine un fotbalist capabil să facă diferenţa într-un meci, aşa cum a reuşit şi în această rundă
ANTRENORUL ETAPEI: Adrian Mutu (Rapid / 43 de ani) – Deşi a avut parte de un început infernal, a scos șase puncte din cele trei dueluri cu echipele clasate pe podium în ediţia precedentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.