Americanul Raynere Thornton s-a despărțit de FC Argeș Basketball

0

Continuă plecările la echipa de baschet masculin a Piteștiului. După un singur sezon, Raynere Thornton o părăsește pe FC Argeș Basketball. Jucătorul american de 26 de ani va juca pentru PTG Sokol Lancut, în Polonia.
Thornton a absolvit Memphis University, evoluând două sezoane pentru Memphis Tigers în NCAA. A urmat un sezon petrecut alături de Memphis Hustle în G-League, înainte de a bifa prima experiență peste ocean, alături de FC Argeș. Conform baschet.ro, Raynere a bifat 29 de meciuri în tricoul vulturilor, terminând stagiunea accidentat. El a ratat ultimele cinci meciuri din play-off. La final de an, el a avut medii de 10.4 puncte, 6.6 recuperări, 1.3 pase decisive și o intercepție în 27 de minute pe meci. El a avut procentaje de 51% din acțiune, 41% de la distanță și 60% de la linia de libere. Piteștenii s-au despărțit în această vară de Tudor Gheorghe, Mladen Jeremic, Kostas Gontikas, Ilari Seppala, Goran Gajovic, precum și de antrenorul Tudor Costescu care a semnat cu Rapid. Până la acest moment, FC Argeș Basketball are doar patru jucători străini în lot: Nikola Jevtovic, Troy Freeman, Andreja Milutinovic și Dragan Zekovic.
La capitolul jucătorilor autohtoni, piteștenii îi au până acum în lot pe Mihai Măciucă, Tudor Fometescu, Radu Voinescu, Alin Andrieș și Mihai Gavrilă. În noul sezon competițional, echipa piteșteană va fi pregătită de sârbul Milan Mitrovic, de trei ori campion al României cu CSM Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.