„Să avem în cap doar victoria!”

0

CS Mioveni speră la un rezultat bun în partida de astăzi cu FC Argeş. Antrenorul Pelici şi jucătorii din lot sunt toţi conectaţi la importanâa partidei iar la final speră ca echipa să obţină prima victorie din acest campionat.
„Este un meci important pentru noi! Sperăm să reuşim să câştigăm cele 3 puncte puse în joc, pentru că avem foarte mare nevoie! Din păcate nu am reuşit la Craiova să luăm un punct pe final şi nici cu FCSB să luăm încă două puncte tot pe final, din cauza acelor ratări. Cu acele puncte, altele erau datele problemei acum. Cred totuşi că este important că am ajuns acolo şi ne-am creat acele situaţii de a reveni. Acest lucru ne face să credem că putem câştiga acest meci. Este însă un derby local, suntem conştienţi de importanta lui şi încercăm să facem un joc bun. Este un meci deschis oricărui rezultat! Noi avem de partea noastră omogenitatea, faţă de FC Argeş care are u plus valoare, în urma celor 17 transferuri” a declarat antrenorul Alexandru Pelici.
„Întâlnim un adversar bun, cu jucători de calitate şi este important cum intrăm noi pe teren. Asta este important, cum intrăm, pentru că dacă intrăm ca la ultimul meci cu FCSB, când am făcut o partidă bună vom scoate un rezultat bun. Trebuie să acumulăm puncte, pentru că trec etapele şi este important să stăm aproape de echipele cu care ne batem!” au fost cuvintele lui Daniel Toma.
„Vom juca cu o echipă bună… Nu contează locurile din clasament atunci când este un derby… Pentru mine contează să scoatem un rezultat pozitiv şi să luăm punct sau puncte. Motivaţia noastră este doar victoria. Oricare intră în teren dintre noi, trebuie să aibă în cap doar victoria!” a declarat şi portarul Popescu.