Andrei Prepeliță: ”Nu mi-am pierdut încrederea în echipă”

0

Chiar dacă a câștigat partida și a acumulat nouă puncte după primele șase runde, Andrei Prepeliță, tehnicianul celor de la FC Argeș, consideră că nu primește respectul cuvenit.
”Veneam după două înfrângeri, din punctul meu de vedere cea cu Craiova clară, dar dacă ne gândim de unde am plecat, plus un meci bun la Rapid… Eu nu mi-am pierdut niciun moment încrederea în echipă. Sunt conștient de ceea ce fac și ce jucători am. A fost o săptămână grea, cu multă presiune negativă din partea unora. Eu mi-am văzut de treaba mea și le mulțumesc băieților că m-au înțeles și au respectat ceea ce trebuie. Sunt convins că nu va fi ușor nici în continuare. Am spus-o de la început că, aducând atât de mulți jucători, este acest risc și omogenitatea va suferi. Ușor-ușor, când relațiile de joc se vor suda și vom petrece mai mult timp împreună, lucrurile vor fi ok” a spus tehnicianul.

”N-am nimic cu contestatarii mei”

Prepeliță cere mai mult respect din partea fanilor: ”De un an de zile sunt contestat la Pitești, văd că eu sunt răul acestui oraș. Eu sunt rău că am luat echipa de pe ultimul loc, sunt rău că am dus echipa în play-off, sunt rău că m-am întors să ajut echipa asta, după ce mi-am încheiat cariera de jucător. Eu n-am nicio treabă cu nimeni, îmi văd de munca mea, am mers să salut și galeria. N-am nimic cu contestatarii mei”, a spus Prepeliță, la flash-interviul de după meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.