”Așa nu mai merge! Facem greșeli…”

0
2
  • Alexandru Pelici, categoric după înfrângerea cu FC Argeș

Antrenorul principal al Mioveniului, Alexandru Pelici a taxat greșeala făcută de elevii săi la golul primit cu FC Argeș.
Tehnicianul a recunoscut după meci că există o presiune în plus după aceste rezultate și că așteaptă o decizie a conducerii. ”Un meci în care cred că era echitabil un egal. Contează ce s-a întâmplat. Am făcut o greșeală și am fost taxați. Suntem tot acolo, ne propunem mult și realizăm puțin. Sunt o grămamdă de lucruri care au dus la ceea ce s-a întâmplat astăzi. Întrebarea este cea vom face în continuare. Așa nu mai merge. Ne așteptăm de la toți să dea un randament mai bun. Facem greșeli care ne costă puncte. A fost o fază simplă în prima repriză, trebuia oprit jocul la Ișfan. Vom vedea săptămâna viitoare. Sperăm să mai vină jucători și să îi integrăm. Cu VAR nu știu dacă nu a fost gol pentru noi în prima repriză. Tot timpul e presiune pe umerii noștri (n.r. antrenorii). Sunt liniștit. Dacă se consideră să se schimbe antrenorul, asta e viața noastră. Trebuie să luăm în calcul orice situație”, a declarat Alexandru Pelici.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.