Alexandru Popescu, la Campionatul Mondial

0
1

Lupte

Sportivul Popescu Alexandru va reprezenta CSM Pitești și România la Campionatul Mondial de Lupte pe plajă organizat la Constanța în perioada 01-05 septembrie. Luptătorul piteștean va concura la categoria 80 kg Juniori. Antrenorii Ovidiu Croitor și Cătălin Miron au așteptări mari de la Alexandru, cei doi oficiali sperând la evoluții cât mai bune și la o clasare pe podium.

Baschet

În formulă completă la antrenamente

Americanul Josh Cunningham și Mihai Măciucă sunt ultimii sosiți în lotul FC Argeș Basketbal . Cei doi s-au alăturat noilor colegilor la ședințele de pregătire pe care FC Argeș Basketball le efectuează în această perioadă pe plan local. Cunningham este ultimul venit în tabăra alb-violetă, iar Măciucă s-a întors din Isrtael unde a disputat două meciuri de verificare cu reprezentativa Israelului.

Volei

Mihaela Ilie, în staff-ul tehnic

FC Argeș Volei și-a stabilit staff-ul tehnic pentru acest sezon competițional. Antrenorul Bogdan Paul va colabora cu Andrei Costea (fizioterapeut), Bogdan Vîlcu (preparator fizic) și Roxana Davidescu (team-manager). Noutatea în rândul băncii tehnice o reprezintă Mihaela Ilie, o jucătoare emblematică pentru FC Argeș Volei. Ea a început voleiul în 2004, alături de LPS Pitești, reușind timp de 4 ani să strângă prezențe la turneele finale de junioare și cadete. Mihaela a promovat în prima divizie, alături de echipa piteșteană, în 4 rânduri. Mihaela Ilie are o dublă “legitimare” pentru acest sezon: jucătoare – statistician!

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.