Doi juniori de la FC Argeș, convocați la naționala României U16!

0

FC Argeș rămâne în continuare o pepinieră importantă pentru fotbalul românesc. În perioada 28 august-8 septembrie, echipa națională a României U16 va efectua un stagiu de pregătire la Buftea la care vor participa cei mai buni juniori din țară.
Pe perioada acestui stagiu, tricolorii vor disputa și două duble amicale împotriva selecționatelor Under 16 ale Muntenegrului(30 august și 1 septembrie) și Spaniei(6 și 8 septembrie).
Pentru această acțiune, selecționerul Victor Ene a convocat și doi jucători de la FC Argeș. Este vorba de portarul Adrian Briciu și atacantul Yanis Pîrvu. Dacă pentru Briciu este prima convocare, Pîrvu este un obișnuit al loturilor naționale, Yanis fiind om de bază la reprezentativa U15 a României. Deși are doar 15 ani și 4 luni, Pîrvu se pregătește cu seniorii lui Andrei Prepeliță și evoluează cu FC Argeș în Liga de Tineret U18. Cei doi juniori alb-violeți chemați pentru această acțiune sunt printre cei mai talentați puști ai Centrului de Copii și Juniori lente Ianovschi, care, pe vremuri, era unul dintre cele mai importante centre de selecție din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.