Victorie obținută după pauză!

0
  • FC Argeş – Chindia Târgovişte 2-1(0-1) (Garita P. 58’, Isfan A. 76’ / Popadiuc D. 30’)

FC Argeș a urcat pe podiumul Superligii după victoria de duminică, de pe propriul teren, cu Chindia Târgoviște. Piteștenii s-au impus cu 2-1, la capătul unui meci în care au tremurat pentru cele 3 puncte puse în joc.
Argeșenii au început în forță partida și au ratat trei mari ocazii de gol în primele zece minute ale pasrtidei prin Ișfan și Bertrand. Contrar cursului jocului, dâmboviţenii au deschis scorul în minutul 30 prin Popadiuc care a speculat gafa lui Marius Constantin care a trimis cu capul către propriul portar. După marcarea golului, Chindia a mai avut încă trei ocazii de a-și dubla avantajul până la pauză, însă portarul Straton a reușit să facă minuni între buturi. Argeșenii au restabilit egalitatea în minutul 58 prin Garita care a înscris cu o ”foarfecă” superbă. Dâmbovițenii au fost foarte aproape de a prelua din nou conducerea pe tabelă, însă Straton a scos miraculos de sub transversală lovitura de cap a lui Popa. Golul victoriei alb-violeților a fost reușit de Ișfan, cu un sfert de oră înainte de finalul partidei. În urma acestui succes, trupa lui Prepeliță a urcat pe locul 3, cu cele 12 puncte, acumulate în 7 etape.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Straton – Jakolis(min.81 Dobrosavlevici), M. Constantin, Cestor, Vianna – Meza Colli, Nijke – Işfan, Alceus(min.46 Tofan), Bertrand (min.46 Calcan) – Garita(min.81 I. Șerban)
Rezerve neutilizate: Greab, Latovlevici, Rainov, Donisa, Covaci
Antrenor: Andrei Prepeliță
Chindia Târgovişte: Căbuz – Căpuşă, Celea, Boldor, Ioniţă – Vorobjovas, Passaglia(min.75 Cooper) – A Şerban(min.62 Akhmatov), Popadiuc (min.73 Obiang), Dumitraşcu(min.62 Mihaiu) – Popa
Rezerve neutilizate: Moldovan, Jipa, Atanase, Cherchez, C. Dinu
Antrenor: Adrian Mihalcea
Stadion: Nicolae Dobrin; Spectatori: 1.586
Cartonașe galbene: Njike, Șerban / Mihaiu
Arbitru: Iulian Dima/A1:Andrei Constantinescu / A2:Marius Marchidanu
VAR: Marian Barbu, Radu Ghinguleac
Observatori: Dan Potocianu, Florin Hîncu
Cum s-au marcat golurile:
min.30: 0-1! Doru Popadiuc a profitat de o eroare a lui Marius Constantin în apărare și împinge mingea în poartă pe lângă portarul Straton.
min.58: 1-1! Garita restabilește egalitatea cu o execuție din „foarfecă”.
min.76: 2-1! Tofan centrează în careu, iar Alexandru Ișfan reia cu capul în plasă!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.