Bertrand, indisponibil

0

Antrenorul Andrei Prepeliță a anunțat că FC Argeș nu va putea conta la meciul cu FC Botoșani pe mijlocașul Dorian Bertrand care a ieșit accidentat la partida cu Chindia Târgoviște, din runda precedentă: ”Acum a venit și domnul doctor și vom discuta situația lui Dorian. Probabil că e o leziune musculară și îl va ține o săptămână, două, în afara terenului. Vom găsi soluții pentru înlocuirea lui. Avem un lot echilibrat și avem soluții”.

Garita este apt de joc
Tehnicianul grupării din Trivale va conta însă pe camerunezul Paul Arnold Garita. Chiar dacă vârful alb-violet a apărut la finalul partidei cu târgoviștenii cu o pungă de gheață la genunchi, Prepeliță spune că nu sunt motive de îngrijorare: ”El avea o problemă dinaintea meciului cu Chindia. A avut o lovitură, însă este doar o contuzie și nu cred că vor fi probleme. Sunt sigur că voi putea conta pe el la Botoșani. L-am felicitat după meciul cu Chindia pentru acel gol frumos, o execuție frumoasă, dar trebuie să avem răbdare pentru că eu mă aștept la mai mult de la el. Nu doar goluri, ci evoluțiile lui să fie mult mai consistente”.

Nu-l condamnă pe Marius Constantin
Antrenorul Andrei Prepeliță nu îl pune la zid pe fundașul Marius Constantin care a greșit grav la golul marcat de Chindia Târgoviște: ”Greșeli la fotbal se întâmplă. Din păcate, Marius Constantin a greșit în meciul cu Chindia. La fundași, dar și la portar, greșelile se văd și pe tabelă, din păcate… Trebuie susținut, e un jucător cu experiență, am discutat cu el. E conștient de greșeala făcută. Vrem să eliminăm aceste greșeli personale și să nu mai fim nevoiți să revenim în joc” a spus tehnicianul grupării din Trivale.