Flavius Stoican: ”Puteam obține mai mult astăzi”

0

Flavius Stoican, antrenorul CS Mioveni, nu a fost mulțumit de rezultatul final din partida cu UTA. Tehnicianul se arată optimist în privința echipei sale.
Principalul grupării argeșene este convins că elevii săi vor obține și prima victorie în acest sezon și se bazează pe atitudinea acestora: ”Sunt nemulțumit de rezultat. Am văzut aceeași atitudine de la meciul cu Petrolul. Puteam obține mai mult și astăzi. Trebuie să continuăm să muncim, să fim echilibrați. O să reușim să aducem și trei puncte. E vorba de stare de spirit, de încredere, să nu ai teamă. E posibil ca în meciul următor Krasniqi să dea gol și să ne aducă trei puncte. Îmbucurător e că ne creăm situații. Sunt convins că o să marcăm și goluri. Nu trebuie să mai fim precipitați. Nu suntem nici Barcelona să ne creem multe situații”, a declarat Flavius Stoican, la finalul meciului cu UTA Arad.

”Nu trebuie să ai teamă când bați penalty”

Stoican a explicat și cum stabilește jucătorii care urmează să execute loviturile de la 11 m: ”Aleg executanții în timpul meciurilor, căci am mai pățit ca înainte ca cel desemnat de dinainte să aibă crampe sau alte probleme. Am considerat că este cel mai îndreptățit să bată, pentru că la antrenamente bate foarte bine. Dar, e posibil ca meciul următor el să marcheze un gol și să ne bucurăm cu toții pentru reușita lui. Până la urmă, e vorba doar despre stare de spirit, de încredere. Trebuie să nu ai teamă, poate a fost și prea sigur pe el”, a mai precizat tehnicianul argeșean