Victorie scăpată printre degete!

0
  • CS Mioveni – UTA 1-1(1-1) Au marcat: Scarlatache(min.9) / Otele(min.11)

CS Mioveni a scăpat printre degete prima victorie a sezonului după ce a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea de marți, de pe propriul teren, cu UTA, din runda cu numărul 8 a Superligii.
Argeșenii au început foarte bine partida și au deschis scorul după nouă minute prin Adrian Scarlatache care a trimis în plasă cu o lovitură de cap. Bucuria galben-verzilor a fost însă de scurtă durată pentru că nigerianul Otele a egalat două minute mai târziu, dintr-o fază simplă, din careul de șase metri. Mioveniul putea da lovitura pe finalul jocului. Andrei Chindriș a comis fault în careu, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Albanezul Krasniqi a trimis mingea în bara din stânga porții lui Balauru, iar galben-verzii au irosit astfel șansa de a bifa primul succes din această ediție de campionat. A fost al treilea penalty ratat de argeșeni în acest tur de campionat, după Voinea, cu Farul, și Antal, cu CSU Craiova. În urma acestei remize, Mioveniul a urcat pe locul 15, cu cele 3 puncte, adunate în 8 runde. Cu punctul câștigat la Mioveni, UTA a ajuns pe locul 7, cu cele 11 puncte, adunate în 8 etape.
Caseta tehnică:
CS Mioveni: I. Popescu – Balaur, Scarlatache(min.82 Toma), Garutti – Oancea, V. Pop, Lixandru(min.73 Kabananga), Șerbănică – Blănaru(min.73 Coșereanu), Antal(min.59 Rădescu) – Buziuc(min.46 Krasniqi).
Rezerve neutilizate: Croitoru – Al. Iacob, Trif, Panait.
Antrenor: Flavius Stoican
UTA: Balauru – Vukcevic, Chindriș, Benga, Hoxhallari – Batha, Cascini (min.59 Matei) – Șteau(min.82 Isac), Ubbink(min.59 Stahl), Otele(min.46 Jobello) – Postolachi(min.71 Ademi).
Rezerve neutilizate: Mociu – Dobrescu, Negoescu, Maxim.
Antrenor: Ilie Poenaru
Arbitri: Marian Barbu (Făgăraș) – Andrei Constantinescu (București), Stelian Slabu (Brașov). Rezervă: Cristina Trandafir (București).
Camera VAR: Radu Petrescu și Mircea Grigoriu (ambii din București)
Observator FRF: Irina Mîrț (București)
Observator LPF: Paul Mincu (București).
Cum s-au marcat golurile:
min.9: 1-0! Scarlatache trimite cu capul în plasă în urma unei lovituri libere de pe dreapta.
min.11: 1-1! Otele restabilește egalitatea cu un șut din 6 m.