Bunicul şi-a bătut nevasta şi a ajuns în arest!

0

La 73 de ani, un bărbat, din comuna Bradu, a fost reţinut pe bază de ordonanţă fiind dus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Bunicul este acuzat că şi-a bătut soţia şi după ce pe numele lui a fost emis un ordin de protecţie, l-a încălcat în mod repetat. Septuagenarul se află acum într-o situaţie fără ieşire. Ar vrea să fie primit înapoi acasă, dar dacă merge la domiciliul său riscă să ajungă din nou în arest. 
Scandalul a avut loc pe data de 29 august, atunci când, ameţit de alcool, Vasile E., de 73 de ani, din comuna Bradu și-a lovit soția. Se pare că omul își suspecta jumătatea că ar călca strâmb dar față de el nu-și face datroia de nevastă. I-a tras un pumn în faţă iar victima a necesitat 5-6 zile de îngrijri mefiale cva urmare a traumatismului suferit. În urma celor petrecute, împotriva lui Vasile E. fost emis un ordin de protecţie. „Admite cererea de emitere a ordinului de protecţie. Dispune evacuarea pârâtului din locuinţa comună situată în ******. Obligă pârâtul să păstreze o distanţă minimă de 100 m faţă de reclamantă şi de locuinţa acesteia. Durata măsurilor dispuse prin prezenta hotărâre este limitată la perioada de 4 luni de la data emiterii ordinului de protecţie. Atrage atenţia pârâtului că încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiunea de nerespectare a hotărârii judecătoreşti care se pedepseşte cu închisoare. Executoriu. Ordinul de protecţie se comunică de îndată organelor de poliţie cu competenţe pe raza comunei Bradu.” se precizează în sentinţa dată de Judecătoria Piteşti pe data de 31 august.

Plasat sub control judiciar

În ciuda hotărârii judecătoreşti, bărbatul s-a dus în curtea casei pe 1 septembrie. Era băut. A avut o discuţie cu nevasta, încercând să o înduplece să-l lase în casă, motivând că nu are unde să se ducă. Nu a convins-o şi s-au luat la ceartă. A lăsat să treacă patru zile şi duminică s-a dus din nou. A avut loc un nou scandal. Povestea s-a repetat şi marţi când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au decis să-l rețină. Pe numele lui Vasile E. a fost emisă o ordonanţă pentru 24 de ore şi a fost dus în arestul IPJ Argeş pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și de nerespectare a ordinului de protecţie, pe care l/a încălcat de trei ori. Ieri, Vasile E. a fost eliberat, după ce împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Pentru că nu are unde să se ducă, bătrânul a beneficiat de asistenţă socială şi reprezentanţii Primăriei Bradu i-au pus la dispozişie o cameră la Baza Sportivă Bradu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.