De la nuntă, în arest!

0

După distracţie, clipe de coşmar pentru un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care a ajuns de la o nuntă direct în arest! Este acuzat de comiterea a trei infracţiuni, cel mai probabil făcute din cauza alcoolului. Când s-a trezit, tânărul şi-a dat cu pumnii în cap, conştientizând că riscă primească până la 5 ani de închisoare. 
Duminică, cu puţin înainte de miezul nopţii, Gabriel M., de 24 de ani, din comuna Valea Iaşului se afla la o nuntă în Curtea de Argeş. Tânărul băuse mai mult decât putea duce. A ieşit în stradă şi acolo, a văzut un autoturism parcat în faţa unui imobil.
A observat că maşina are cheile în contact şi nu a stat pe gânduri. A urcat şi a vrut să plece cu autoturismul. Neavând experienţă la volan a băgat în marşarier iar atunci când a apăsat pedala acceleraţiei, maşina a mers înapoi lovind un parapet.
Din acel moment distracţia tânărului a încetat! La faţa locului au sosit polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș care au demarat cercetările.

Trei infracţiuni

Anchetatorii au stabilit că tânărul nu avea ce să caute la volan, neavând permis de conducere. În plus era beat. Când l-au pus să sufle în etilotest, aparatul indica o concentraţie de alcool de 0,91 la mie, în aerul expirat. Şi, nu în ultimul rând, gestul lui a fost considerat furt calificat, având în vedere că maşina nu-i aparţinea. În apărarea lui, Gabriel M. le-a spus oamenilor legii că a ieşit afară din local să fumeze şi era foarte frig. A văzut că maşina era descuiată şi cu cheile în contact şi a vrut să o pornească, cu intenţia să se încălzească. Dacă este adevărat sau nu, vor stabili oamenii legii! Până să se lămurească complet situaţia, pe numele lui a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub acuzaţia de furt calificat, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş. Împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, timp în care cercetările vor continua. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul care nu are antecedente penale, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.