Derby-ul Dinamo – Steaua, disputat în B!

0
1
  • Liga 2 – Retrospecttva etapei a 6-a

Runda a 6-a a sezonului regular a fost, din nou, o rundă de totul sau nimic pentru formațiile implicate. Dacă în ultima etapă nu a fost consemnat niciun rezultat de egalitate, în această etapă doar două meciuri s-au încheiat la egalitate, cel dintre Progresul Spartac și Oțelul Galați, încheiat 0-0, și cel dintre Unirea Dej și CSC 1599 Șelimbăr, formația din Dej obținând remiza după un gol în minutul 90+3 al meciului.
Unirea Slobozia, Politehnica Iași și CSA Steaua și-au câștigat partidele din această etapă și, alături de Unirea Dej, ocupă primele 4 poziții ale clasamentului, la egalitate de puncte, 13, diferența între ele fiind făcută doar de golaveraj. Unirea Slobozia s-a impus pe terenul nou-promovatei CSC Dumbrăvița cu 4-2, Politehnica Iași a învins pe teren propriu Gloria Buzău, scor 1-0, iar CSA Steaua a învins Dinamo pe Arena Națională, scor 2-1 pentru formația pregătită de Daniel Oprița.
Viitorul Pandurii obține o nouă victorie în campionat, 1-0 pe terenul Politehnicii Timișoara, și bifează al treilea succes din acest sezon. Singura formație rămasă fără victorie în acest start de campionat este Metaloglobus București. Bucureștenii, antrenați de Eugen Trică, au pierdut în această etapă la Brașov și ocupă ultimul loc în clasament, cu un singur punct acumulat, în prima etapă a sezonului în fața celor de la CSA Steaua. În clasament, 4 echipe se află pe primele 4 locuri, la egalitate de puncte, dar despărțite de golaveraj: Unirea Slobozia, Poli Iași, Unirea Dej, Steaua.
Rezultatele etapei a 6-a
Progresul Spartac – Oțelul Galați 0-0
Dinamo – CSA Steaua 1-2
Fotbal Club Brașov – Metaloglobus București 1-0
CSM Slatina – Ripensia Timișoara 3-0
CSC Dumbrăvița – Unirea Slobozia 2-4
Politehnica Iași – Gloria Buzău 1-0
Unirea Constanța – Concordia Chiajna 0-3
CSC 1599 Șelimbăr – Unirea Dej 1-1
Politehnica Timișoara – Viitorul Pandurii 0-1
AFK Csikszereda – Minaur Baia Mare 3-0

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.