Activități preventive desfășurate cu elevii

0
1

Polițiștii argeșeni continuă activitățile pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delicvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ din județul nostru.
Law în COOL, la Regina Maria şi Mircea cel Bătrân!
Polițiștii de proximitate din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost prezenți la Școala Gimnazială Regina Maria și Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân din Curtea de Argeș, unde au purtat discuții cu elevii, în cadrul activităților specifice campaniei ,,Law Is COOL!”. Au fost dezbătute modalități de rezolvare a eventualelor conflicte pe cale amiabilă, astfel încât să nu le afecteze dezvolarea personală și să nu perturbe procesul de învățământ. De asemenea, celor peste 80 de elevi și cadre didactice, prezenți la activitate, le-a fost prezentată necesitatea păstrării unei atitudini decente, atât în relațiile cu profesorii cât și cu ceilalți colegi, evitarea de a intra în conflicte care pot degenera în adresarea de injurii, cuvinte jignitoare, amenințări sau agresiuni fizice, fiind consiliați să nu abandoneze cursurile școlare și să nu lipsească în mod nejustificat de la cursuri.
Tudor Muşatescu, luat cu asalt de poliţişti!
Și polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități în cadrul Școlii Gimnaziale Tudor Mușatescu din Pitești, pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri și pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun. La activități au participat aproximativ 50 de elevi și cadre didactice. B.R.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.