”O să fim mai buni, de la meci la meci!”

0
  • Flavius Stoican, este încrezători în galben-verzi

Antrenorul principal al Mioveniului, Flavius Stoican, are încredere în elevii săi că vor scoate echipa din situația în care se află.
La finalul partidei din Giulești, tehnicianul și-a lăudat jucătorii pentr efortul depus: „Vreau să felicit acești băieți, care, în 10 au alergat, au crezut în șansa lor, au avut determinare. Sunt trist pentru că era un punct de moral pentru efortul depus astăzi. Nu ne-am apărat, chiar dacă am jucat în 10. Am comprimat spațiile, dar am avut și contraatacuri.
Sunt foarte mulțumit că am jucători care aleargă până la epuizare, sunt determinați și își doresc să iasă din acestă situație. Să fiți convinși că o să ieșim din această situație.
Echipelor care ne vor întâlni o să le fie greu să ne bată. E dezamăgitor pentru că au alergat și am crezut în șansa noastră. E trist, dar ăsta este fotbalul. Capul sus, se poate, Eu cred că se poate să fim mai buni de la meci la meci în perioada următoare. Nu putem să dăm vina pe gazon. E un gazon care la începutul partidei arăta foarte bine, poate pe parcursul jocului s-a mai deteriorat, dar nu putem da vina pe el. .
A fost o atmosferă senzațională, în Giulești este un public care îi împinge de la spate în momentele delicate. Săpunaru e un jucător de admirat, un jucător care pune suflet, Săpunaru este un lider”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.