Minori plecați din plasament, găsiți de Poliție

0

Doi băieţei de 13 respectiv 16 ani, care sunt instituţionalizati în cadrul unui centru din Stefăneşti, le-au dat bătaie de cap atât personalului centrului, cât şi poliţuştilor argeşeni, după ce, au dispărut din centru. B.R.
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au demarat imediat cercetărle, în urma sesizării privind plecarea a doi minori instituționalizați, respectiv ȚIȚIRIGĂ ALEXANDRU VASILE, de 16 ani, și ȚIȚIRIGĂ PETRIȘOR DANIEL, de 13 ani . În ziua de 19 septembrie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați de către reprezentanții unui centru pentru minori, cu privire la faptul că cei doi minori, Țițirigă Alexandru Vasile, de 16 ani, și Țițirigă Petrișor Daniel, de 13 ani, au plecat din cadrul centrului, fără a mai reveni.
Poliţiştilor le-au fost date semnalmentele celor doi băieţi şi aceştia au demaratacţiunea de căutare.
ȚIȚIRIGĂ ALEXANDRU VASILE: 1,50 m înălțime, aproximativ 35 de kg, ochi căprui, păr blond. La momentul plecării ar fi purtat șapcă de culoare neagră, bluză de trening de culoare neagră, tricou alb și pantaloni de tip blig de culoare neagră.
ȚIȚIRIGĂ PETRIȘOR DANIEL: 1,36 m înălțime, aproximativ 35 de kg, ochi căprui, păr blond. La momentul plecării ar fi purtat pantaloni de trening și tricou albastru.
Activităţile poliţiştilor au dat roade, astfel că, cei doi fraţi Tiţirigă, au fost găsiţi până seara, fiind duşi înapoi la centrul unde sunt instituţionalizaţi. Din verificări, s-a stabilit, că cei doi minori nu au fost victimele vreunei agresiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.