Percheziții la Primăria Poiana Lacului!

0

Polițiștii Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Pitești, pe raza judeţului Argeș, dintre care una la sediul unei primării și celelalte două la sediul și punctul de lucru al unei societăți comerciale. B.R.
Este vorba despre Primăria Poiana Lacului, implicată într-un scandal privind mai multe nereguli pe subiectul motorinei cu care sunt alimentate autobuzele școlare și mașinile primăriei.
Potrivit primarului comunei Poiana Lacului, Ion Dumitrache, este vorba despre o reclamație făcută de un consilier USR, care spune că există nereguli în contractul derulat de primărie pentru aprovizionarea cu motorina necesară celor trei autobuze școlare și mașinii primăriei.
Poliția a ridicat toate facturile și ordinele de plată din 2019, 2020 și 2021.
Documentele ridicate este posibil să fie confruntate cu cele de la firma furnizoare pentru a se vedea daca există neconcordanțe sau cineva a furat, așa cum afirma consilierul respectiv.
“În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, delapidare și abuz în serviciu, conform art. 320 alin.1, 323, 295 și 297 din Codul Penal. În urma activităților, au fost ridicate mai multe obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie în cauză, urmând ca după administrarea probatorioului, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, transmite IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.