Bărbatul agresiv a ajuns în arest!

0

O femeie, din Mioveni, a avut parte de o relație cu multe tensiuni, agresiuni și jigniri. Când nu a mai acceptat, s-au despărțit dar partenerul său de viață a continuat să-i facă viața un calvar. Duminică și luni, bărbatul a exagerat, fiind cu mult mai violent ca de obicei. A ajuns în arest! Individul este cunoscut cu un astfel de comportament. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, ieri, în timp ce se afla în arest, bărbatul a mai primit o veste proastă. A fost trimis în judecată, într-un alt dosar, sub acuzația de ultraj!  
În urmă cu patru ani, Alin G., de 42 de ani, din Mioveni, a fost părăsit de concubină. Femeia, mai mare ca el cu patru ani, a pus capăt relației din cauza bătăilor pe care partenerul de viață i le administra în mod frecvent. În cursul acestui an, cei doi s-au împăcat. După câteva luni, bărbatul a revenit la vechile-i obiceiuri. Duminică, pe 25 septembrie, a făcut un scandal de pomină. Concubina a sunat la 112 și a cerut ajutor reclamând că a fost bătută. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au intervenit și au emis împotriva lui Alin G. un ordin de protecție provizoriu, valabil pe 5 zile. Agresorul a fost evacuat din apartament. Nu avea voie să se apropie de fost concubină, nici de locuința acesteia. Nu a ținut cont de interdicție și în seara următoare, luni, în jurul orei 22.00 s-a dus acasă la femeie. A lovit ușa cu pumnii și picioarele, amenințând că o sparge dacă nu este lăsat la intre. Polițiștii chemați la fața locului, au întocmit pe numele lui dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere și nerespectarea ordinului de protecție. A fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.
Ieri seară, cu câteva ore înainte să expire ordonanța de reținere, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Pitești cu propunerea de arestare preventivă. La închiderea ediției noastre, nu fusese dată decizia instanței.

Mai are un dosar pentru ultraj

Ieri, în timp ce se afla în arest, Alin G. a mai primit o veste proastă. Procurorii piteșteni au încheiat rechizitoriul și au trimis spre judecare, la Judecătoria Pitești, un alt dosar de-al lui. În acesta este acuzat de ultraj după ce în luna ianuarie a acestui an, a postat pe contul său de Facebook un mesaj cu expresii denigratoare la adresa Poliției Mioveni, a Poliției Române și a unui polițist. Atunci, în timpul cercetărilor a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.