Tânăr medic piteștean, mort în Franța

0

Un tânăr medic piteștean a murit săptămâna trecută în Franța, la Montpelier, în urma unui accident cu bicicleta într-o stație de tramvai. Traian Savu, în vârstă de 44 de ani, medic specialist chirurgie plastică estetică reparatorie şi microchirurgie, a avut un accident. 
Traian Savu, fratele stomatologului Răzvan Savu a căzut de pe bicicletă în timp ce se ducea spre gara Saint-Roch din Montpellier, de unde urma să ia trenul pentru a merge la Spitalul Universitar din Nîmes, unde era chirurg și era de gardă.

Aestea făcea zilnic acest traseu, iar de dată aceasta roata din față a bicicletei s-a prins între șine, iar medical a fost poiectat pe carosabil lovindu-se foarte tare la cap, nepurtând mască. Dus de urgență la spital, din păcate nu a mai putut fi salvat.

Traian Savu avea 44 de ani, era chirurg, era căsătorit și avea doi copii, de 2 ani respective 3 luni. Traian Savu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara în anul 2003 și apoi a profesat ca chirurg plastician în Canada, Franța, România și acum din nou Franța, unde se și mutase.

Mesaje emoţionante

Mama medicului decedat a făcut anunţul pe contul său de socializare: “De ziua mondială a inimii, inima ta caldă bună și veselă, a încetat să mai bată. Ai plecat și ai lăsat numai lacrimi, durere și amintiri frumoase despre minunatul om, fiu, soț, frate, tată, prieten, coleg, profesionist. Ne-ai lăsat schiloditi, devastaţi, la pământ pentru totdeauna. N-ai avut răbdare să afle copiii tai cât de minunat, de unic, de valoros, de iubitor este “papa”.

Dr specialist chirurgie plastică estetică reparatorie şi microchirurgie TRAIAN CONSTANTIN SAVU.”. Un alt medic roman din Franța a scris pe contul său de Facebook: Colegul dr. Traian Savu ne-a părăsit! A fost un om deosebit! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.