Un erou neînfricat: deputatul gay Aurel Bălășoiu

7
  • Din punctul meu de vedere

Cred că deputatul homosexual Aurel Bălășoiu va da, peste câțiva ani, numele unui străzi din Pitești, ori chiar al unui liceu.

”Colegiul Aurel Bălășoiu”, iar la intrare un bust, cum vă sună asta?
Nu, nu am înnebunit, dar cred că în societatea noastră liberă, integrată în UE și apărată de NATO, orice e posibil, din moment ce oameni serioși ca dumneavoastră, cei care citiți aceste rânduri, acceptați ca pe un lucru normal ca un bărbat să se simtă dimineața femeie, iar spre seară tot bărbat, iar o femeie să se considere la prânz bărbat și după-amiaza, tot femeie.
Oameni ca dumneavoastră, adică cu capul pe umeri, acceptați ca niște indivizi gălăgioși să defileze în amiaza mare pe străzi cu icoana Maicii Domnului între picioare, să urle ca toți dracii și să se fălească pentru faptul că iubita are barbă, iar iubitul e bărbierit pe toată pielea. Tot dumneavoastră nu aveți nicio mirare că niște ONG-uri protestează împotriva icoanelor din sălile de clasă, iar tot ele insistă până la demență că un copil de grădiniță trebuie musai să învețe să se masturbeze artistic.
Dacă toate acestea sunt posibile și acceptate, de ce să nu aibă și deputatul homosexual Bălășoiu statuia lui poleită, plasată chiar în centrul Piteștiului?
Cu privire la faptul că deputatul gay făcea parte din Consiliul Bisericesc al Eparhiei Argeșului, spun că asta n-ar trebui să îi șocheze pe cei care admit că în anumite biserici femeile pot sfinți pâinea și vinul, așadar sunt preotese, ca la altarele zeilor din Olimp. În această situație, miroase a discriminare să îi interzici unui homosexual să facă parte din diferitele comitete și comiții care diriguiesc Orotdoxia.

Ortodoxie, dar să fie și corectă politic, nu-i așa?

Se aude că domnul deputat ar fi suspect de sex cu minori. Ei bine, dacă se va dovedi că așa stau lucrurile, înseamnă că omul este un vizionar și ne depășește cu mult pe noi, proștii și tâmpiții.

Ați auzit de doamna Irene Montero?

Irene Montero este Ministrul Egalității în Spania și face parte dintr-un guvern de stânga eminamente progresist. Și ea a descoperit că în problema egalității mai sunt progrese de făcut. Acesta este motivul pentru care a pretins pentru copii dreptul „de a avea relații sexuale cu adulții”. Cu o condiție însă, pentru că este generoasă: copilul trebuie să fie de acord.
Păi, îi dăm o ciocolată sau o palmă peste fund și îl facem să fie de acord, ba chiar îl putem pune să fumeze țigara de după, iar când vine vremea, să voteze cu cine crede el, eventual cu progresiștii.

Iată că lucrurile nu stau chiar așa cum credeați domniile voastre în legătură cu Aurel Bălășoiu, care, la o analiză mai atentă și conformă, se transformă dintr-un biet proscris exmatriculat din PSD într-un erou al zilelor noastre.
Evident că avem nevoie de eroi martiri ai mișcării LGBT, iar Bălășoiu se califică magna cum laudae.

Să revenim un pic la ideea magnifică a sexului fluid, care depășește tot ceea ce cultura umană a produs de la Homer la Eminescu, via Shakespeare. În momentul în care crezi în acest minunat concept, nu mai ai nicio străbatere să accepți că există într-o anumită țară un dictator nebun căruia dacă dă cu bomba îi distrugem și noi armata și flota din Marea Neagră, ca să fim chit, să fie pace și la vară cald.

Oamenii înțelepți care acceptă ideea că au și copiii dreptul să facă sex, că doar nu suntem niște adulți haini, pot accepta și ca industria Europei să pice ca popicele din cauză că două țări slave, una mai veche și cealaltă croită în urmă cu 30 de ani, se ceartă pentru o bucată de pământ înroșit cu sânge.

Ingineria socială dă roade, dovadă fiind că oameni serioși au ajuns să facă galerie unei anumite armate, la fel ca pe stadion, deși de dimineața până seara liderii lumii întorc pe toate fețele ideea războiului nuclear.

”Visul ăsta al unei inginerii sociale a mai fost întâlnit în istorie și este extrem de păgubos. Atunci au vrut să facă omul nou, acum vor să facă un alt tip de om, care să corespundă unor standarde scrise pe hârtie la un birou de niște tovarăși: trebuie să fie preocupat de partea cu clima, să meargă cu trotineta, să poarte adidași, să mănânce greieri, să stea în frig, să stea liniștiți la locurile lor cum zicea Ceaușescu, etc”, a spus, zilele acestea, Marian Munteanu, la Realitatea TV. Treaba lui, domniile voastre nu îl luați în seamă deoarece auziți alte lucruri la televizor.
Dacă ar pogorî din ceruri Iisus, în mod sigur am afla de la CNN că Mântuitorul nu există.

În final, propun să ne întoarcem la marele Bălășoiu, cu care am făcut anul trecut un interviu la Curier TV, iar când eu puneam o întrebare răspundea cu DA, apoi răspundea cu NU, cam atât poate omul din punct de vedere ideatic, dar după cum s-a putut vedea, la ideile progresiste ne dă clase tuturor.

Rămâne cum am stabilit, generațiile următoare îi voi da numele unor școli, despre el se vor organiza simpozioane, va fi un fel de Giordano Bruno din Pitești pe care niște oameni răi l-au ars pe rugul presei pentru activitățile sale vizionare, pentru lupta sa cu prejudecățile.

Doar o întrebare aș avea și pentru a afla răspunsul vă consult pe domniile voastre. În cazul în care nu vine războiul nuclar deoarece eroul european îl răpune pe nemernicul asiatic, în ce loc din Pitești propuneți să fie amplasată statuia lui Bălășoiu ?

Fiindcă, deși veți râde, că asta faceți de la o vreme, părerea mea este că între Bălășoiu și Apocalipsă există o foarte strânsă legătură.
Gheorghe Smeoreanu
(Această rubrică apare în zilele de luni și joi)

7 COMENTARII

  1. Maestre, cand l-ai avut invitat la CURier TV, ti-a facut cumva cu ochiul? Ca sa intelegem si noi rostul editorialului.
    Despre statuie? In nici un caz bust, nu e partea care-l reprezinta. Iar despre amplasare, nu i-ar sta bine in gradina dumneavoastra?

  2. Ar trebui ceva mai mult , pentru că doar un bust, ar ascunde arma ofensivă , dar și cea defensivă, a acestui deputat, dar și teolog, cu idei futuriste..
    Și apoi depus, la intrarea, dar și la ieșirea, că acolo ii placea lui mai mult, din sediul psd arges.
    Doar ei l-au verificat până la piele și l-au făcut deputat, ca să lupte cu arma în mână, știulete-n știulete, pentru satisfacția personală.
    Totuși nu ne-ați spus domnule Smeoreanu, ce orientare și politică aveau amorezii acestui romantic, ca să ne dăm seama cine l-a lucrat temeinic , pe la spate.

  3. În loc să vă ocupați de cururi ar trebui să vă preocupe faptul că de la nașterea argeșeanului muscelean Petre Țuțea, au trecut azi 120 de ani.
    Am intervenit, cu titlu de excepție, oripilat de voi și de….alții. Mă retrag, din nou, scârbit…

  4. O noua dovada de ipocrizie a ziaristului, mai ieri ne indemna sa votam candidatii PSD, acum il persifleaza pe Balasoiu, incearca o detasare de specimen, sa nu-i intoarca insa spatele ca nu se stie…
    Despre scarbit, chiar credeati ca scapam de el?

Comentariile sunt închise.