Tentativă de viol în Lunca Argeşului!

0

Un individ periculos, a agresat o tânără în vârstă de 20 de ani, duminică, în Parcul Lunca Argeşului. Bărbatul a încercat să o violeze pe fată în toaleta din parc. Bărbatul a fost identificat şi ridicat ieri după-amiază de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti. Este recidivist şi figurează în Registrul agresorilor sexuali, având în trecut infracţiuni de natură sexuală.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, identificat ieri, un bărbat de 49 de ani, din Pitești, acuzat de tentativă de viol. Individul era căutat de duminică. Anchetatorii au stabilit că pe 2 octombrie, în jurul prânzului, autorul a abordat o tânără, în vârstă de 20 de ani, cu dublă cetăţenie, română şi de altă naţionalitate, şi a intrat în vorbă cu ea. Apoi au mers împreună până în parcul Lunca Argeşului.

Acolo, tânăra s-a dus la veceu. Bărbatul a urmărit-o în toaletă, a intrat peste ea şi a încercat să o violeze. Victima s-a luptat cu el şi a ţipat, moment în care făptaşul a rupt-o la fugă. Tânăra a pornit în urmărirea lui strigând după ajutor. Deşi totul s-a întâmplat duminică, la prânz, victima a întâlnit o singură persoană căreia a încercat să-i spună ce a păţit, dar nu a reuşit să se facă înţeleasă pentru că nu vorbea româneşte.

La scurt timp a alertat autorităţile şi oamenii legii au pornit în căutarea făptaşului. Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere au reuşit să-l identifice pe bărbat.

Inclus în Registrul agresorilor sexuali

Ieri oamenii legii au efectuat o percheziţie acasă la Iulian Mădălin B., de 49 de ani, din Piteşti principalul suspect. La descinderi au fost găsite hainele pe care acesta le purta duminică în timpul comiterii faptei. A fost dus la audieri. În timpul verificărilor, oamenii legii au stabilit că Iulian Mădălin B. este recidivist.

În decembrie 2019 a fost condamnat, definitiv, la un an închisoare, cu executare, pentru act sexual cu un minor. Individul a fost acuzat că a păcălit o copilă, în vârstă de 14 ani, căreia i-a dat bani şi a dus-o în uscătoria unui bloc, acolo unde a întreţinut relaţii sexuale cu ea. Tot atunci, judecătorii Curţii de Apel Pitești care au dat sentinţa au dispus prelevarea de probe biologie de la inculpat şi includerea lui Registrul agresorilor sexuali.

Ieri după ce a fost audiat bărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti iar pe numele lui a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Tot ieri, a fost înaintă la Judecătoria Piteşti propunerea de arestare preventivă care va fi judecată astăzi.