Două înfrângeri și cinci goluri încasate de juniorii alb-violeți!

0

FC Argeș continuă seria evoluțiilor oscilante din Liga de Tineret și Liga Elitelor U17. Cele două reprezentante ale clubului din Trivale s-au întors fără nici un punct din duelurile de duminică, de pe Bega.
În Liga de Tineret, echipa pregătită de Robert Enache a pierdut la limită, scor 0-1, confruntarea din deplasare, cu Ripensia Timișoara, din runda cu numărul 8 a acestei întreceri. Unicul gol al partidei a fost marcat de Butnărașu, în minutul 73, în urma unui corner de pe partea stângă, fotbalistul bănățean trimițând cu capul în plasă din fața porții. În urma acestui insucces, FC Argeș a coborât pe locul 8 a seriei, cu 10 puncte, cu zece mai puțin decât liderul UTA.

În Liga Elitelor U17, piteștenii au evoluat foarte slab, formația pregătită de Cristian Gheorghe cedând cu 0-4, în deplasarea de pe Bega, cu Ripensia Timișoara. Gazdele au condus ostilitățile de la un capăt la altul și nici o clipă nu s-a pus problema învingătorului.

După acest eșec drastic, Argeșul ocupă locul 2, cu 16 puncte, cu opt mai puțin decât Universitatea Craiova, liderul seriei. Cele două echipe argeșene se vor pregăti acum pentru duelurile de duminică, de la Curtea de Argeș, cu Universitatea Craiova.

Liga de Tineret, Etapa 8, Seria Vest
Ripensia Timișoara – FC Argeș 1-0 (0-0) A marcat: Butnărașu (min.73)
FC Argeș: Fabiano Bettini – Robert Ene, Radu Ciuciulete, Mario Amaradi(min.37 Ricardo Potoroacă), Mario Dobre – Antonio Petre, Alexandru Dinoci – Gino Oprescu(min.74 Loren Băluță), Andrei Stoica, Răzvan Covaci – Alexandru Florescu(min.46 Ramon Gașpar)
Rezerve neutilizate: Alexandru Stan, Geani Bălașa, Alexandru Bragă, Adrian Chiru
Antrenor: Robert Enache

Liga Elitelor U17, Etapa 8, Seria Vest
Ripensia Timișoara – FC Argeș 4-0(1-0)
FC Argeș U17: Adrian Briciu – Alexandru Păun(min.69 Yanis Vlad), Mihai Militaru, Cosmin Păduraru, Adrian Manea(min.75 Ianis Dumitrache) – Andrei Ghiță(min.35 Luca Predescu), Ștefan Mehedințeanu – Andrei Badea, Andrei Stoenete(min.75 Raul Pasăre), Răzvan Dimcea(min.75 Călin Mușat) – Adelin Mircea
Rezerve neutilizate: Flavius Moțoi, Alberto Tudora
Antrenor: Cristian Gheorghe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.