Meci cu fosta lantern roșie!

0
  • Superliga, Etapa 14: CS Mioveni – Chindia, duminică, ora 14:00, Stadion Orășenesc

CS Mioveni trebuie să învingă duminică pe Chindia, dacă vrea să mai spere la realizarea obiectivului. Galben-verzii întâlnesc de la ora 14:00 fosta lanternă roșie a clasamentului, pentru că acum, după etapa trecută, dâmbovițenii au cedat ultimul loc chiar argeșenilor.
Va fi un derby al ultimelor locuri, un meci foarte important pentru ambele echipe, deoarece , cu o victorie au șansa de a rămâne în plasa echipelor ce sunt deasupra liniei de retrogradare directă. CS Mioveni nu este deloc într-o formă prea bună, echipa lui Flavius Stoican venind după o serie de 4 meciuri în care a luat doar un punct, cu FC U Craiova acasă (scor 2-2), în rest suferind înfrângerile cu U Cluj (0-1), Rapid (1-2) și Voluntari (1-3). De partea cealaltă.

Chindia, după ce a fost preluată de Toni Petrea a obținut două succese nesperate, 2-1 cu Rapid, acasă și 1-0 la FC U Craiova. Sezonul trecut, în campionatul regular, Chindia a câștigat cu 1-0 la Mioveni, iar în retur s-a terminat 0-0, pentru ca în play-out, Mioveniul să se impună acasă cu 1-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.