Un drum de 26 km a fost modernizat

0

Consiliul Județean Argeș a anunțat că a fost finalizat asfaltarea drumului județean 504 limita jud. Teleorman – Popești – Izvoru – Recea – Cornățel – Vulpești (DN 65A), în lungime de 26 de kilometri. 
Recepția lucrărilor de asfaltare a DJ 504 limita jud. Teleorman – Popești – Izvoru – Recea – Cornățel – Vulpești (DN 65A), comunele Popești, Izvoru, Recea, Buzoești a avut loc miercuri, 12 octombrie, eveniment la care au fost prezenți președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, primarii localităților beneficiare, reprezentanți ai C.J. Teleorman, echipa tehnică. Acest proiect a fost dat ca exemplu de bune practici, la Bruxelles, pentru modul în care a fost implementat și realizat un proiect cu finanțare europeană.

85,9 milioane lei, valoarea proiectului

Proiectul, în valoare totală de 85.913.743,72 lei, a fost finanțat prin Programul Operațional Regional – POR. Contribuția Consiliului Județean Argeș: 6.564.820,79 lei. În ceea ce privește lucrările, pe lângă asfaltarea propriu-zisă a drumului, cele mai importante sunt: realizarea și modernizarea a peste 20 de km. de trotuare, 22 de stații de autobuz, au fost reabilitate 4 poduri, 49 de podețe au fost reparate iar altele au fost construite noi, au fost amenajate 1263 de accese la proprietăți, au fost construite șanțuri betonate în lungime de 22 de kilometri și au fost amenajate șanțurile de pământ pe o lungime de 16 kilometri, au fost montate 338 indicatoare de circulație rutieră și s-au executat lucrări specifice privind siguranța circulației.
Date tehnice:
Proiectant: S.C. SECȚIA DE PROIECTARE OLT S.R.L.,
Executant: Asocierea S.C. GENERAL TRUST ARGEȘ S.R.L. (Lider de asociere) – S.C. ALPENSIDE S.R.L. (asociat 1) – S.C. WFA IMPEX S.R.L. (asociat 2).
Durata de execuție: 22 luni.
Perioada de garanție de bună execuție: 60 luni, respective 12 octombrie 2027
Diriginte de șantier: SC SEARCH CORPORATION SRL, București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.