CS Dacia la a doua victorie în campionat!

0
  • Handbal feminin: Liga Florilor

Într-un meci care a contat pentru etapa a 7-a din Liga Florilor, CS Dacia a obținut o victorie importantă în deplasare la CSM Galați.
Practic, joi, a fost un duel pe două fronturi Mioveni – Galați, la fotbal și handbal, ambele dispute fiind tranșate de echipele argeșene. Astfel, după ce mai întâi la fotbal, CS Mioveni a învins cu 1-0 pe Oțelul în Cupă, apoi la handbal, fetele de la CS Dacia au trecut cu 30-26 de lanterna roșie, CSM Galați.
Revenind la meciul de handbal, doar în primele 10 minute gazdele au pus porbleme, perioadă în care au condus pe tabelă, însă după ce Dacia a egalat la 6, în minutul 11, echipa argeșeană a preluat imediat și conducerea jocului și pe tabelă.
Finalul primei reprize și primele zece minute din partea secundă a mai adus egalitate pe tabelă, după care Dacia a început încet-încet să ”ia viteză”. S-a terminat 30-26 pentru alb-albastre, iar echipa ia o gură serioasă de oxigen, obținând a doua victorie din Liga Florilor (și consecutivă), acumulând 6 puncte și urmând pe locul 10 în clasament.
Campionatul intern se întrerupe acum până pe 4 decembrie, când în etapa a 8-a, CS Dacia va juca acasă, cu locul 2, Gloria Bistrița.
Presiune formidabilă!
”Câteodată, un meci ca acesta este mai greu decit un meci cu Rapid, CSM București sau Vâlcea ….sau Buzău, Brăila, Minaur sau Bistrița, este un meci pe care stii ca trebuie sa-l câstigi obligatoriu, de aici și o presiune suplimentara formidabila! Astazi handbalul a demonstrat din nou ca este sportul care , dacă nu stai bine cu “ ceasul”, mai bine stai acasă! Felicitări fetelor noastre, mai ales pentru modul cum au gestionat acea perioadă critica din repriza a doua și au dus meciul bine la final! Trebuia sa avem minim 12 pct, din păcate nu avem decit 6, sunt convins însă și cred în continuare în faptul ca avem o echipa valoroasă care-si va realiza obiectivul la finalul sezonului!Urmează citeva saptamini fără meciuri dar foarte importante pentru ce va urma, o perioadă de pregătire densă, după doar citeva zile de pauză”a declarat la finalul partidei directorul sportiv, Constantin Ciobanu.
CSM GALAȚI – DACIA MIOVENI 26-30 (13-14)
● Galați: Prodan, Aron, Petre – Taivan 7, Andrița 4, Manolache 4, Bichir 3, Corban 3, Ichim 3, Lopătaru 1, Mancic 1, Merlă, Mureș, Durovic, Zegrean, Sandu. Antrenor: Valeriu Costea.
● Mioveni: Ion, Mîrcă-Olariu – Constantinescu 11, Cîrjan 5, Krsnik 4, Simion 3, Nițu 2, Beșleagă 1, Darie 1, Lazăr 1, Milic 1, Nicolae 1, Vizuete, Georgescu, Ivan, Sărățeanu. Antrenori: Paul Mihăilă, Alin Oprescu.
● Evoluția scorului: 2-0 (min. 2), 5-5 (min 8), 6-6 (min. 12), 7-10 (min. 18), 9-12 (min. 25), 13-14 (pauză), 16-15 (min. 35), 18-18 (min 37), 20-20 (min. 42), 20-23 (min. 48), 23-26 (min. 54), 26-30 (final).
● Aruncări de la 7 metri (transformate): 6 (4) – 5 (4).
● Minute de eliminare: 12-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.