Derby de tradiție pentru un loc de play-off!

0
  • Petrolul Ploiești – FC Argeș, astăzi, ora 18.15, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

FC Argeș are șansa de a se apropia de locurile de play-off dacă va reuși să se impună în confruntarea de astăzi, de la ora 18.15, din deplasare, de la Ploiești, cu Petrolul, una dintre contracandidatele pentru un loc în Top 6.
Disputa de pe stadionul Ilie Oană este un derby de tradiție al fotbalului românesc, cele două echipe având în palmares șase titluri de campioană. După rezultatele înregistrate în prima etapă a grupelor Cupei României, FC Argeș și Petrolul Ploiești nu au un moral prea bun înaintea acestui duel. ”Vulturii” nu au reușit decât o remiză albă, în deplasarea de la Minaur Baia Mare, formație care activează în eșalonul secund, în timp ce „Lupii galbeni” au cedat, scor 1-3, în disputa de pe propriul teren, cu Sepsi OSK. După 14 etape jucate, Argeșul ocupă locul 10, cu 17 puncte, iar Petrolul se situează pe locul 9, cu același număr de puncte. Ambele echipe sunt la doar două lungimi în spatele celor de la Sepsi, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Ploieștenii au înregistrat în campionat o serie de cinci înfrângeri consecutive, iar piteștenii au adunat 4 puncte din duelurile cu Universitatea Craiova și FC Voluntari.
Echipa care va reuși să se impună în acest duel are mari șanse de a încheia prima parte a sezonului în Top 6, în eventualitatea în care Sepsi nu va reuși să se impună în confruntarea cu FCSB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.