Minorul a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors!

0

Un băiat timid care nu a reușit să își facă prieteni noi, a dispărut de acasă. Mama este disperată și a cerut ajutorul polițiștilor dar și al cetățenilor, pe rețelele de socializare, ca să își găsească fiul. Acesta are telefonul și aplicațiile închise.  
„Plecat de acasă, de vineri 21.10.2022. Nu răspunde la telefon și nici pe rețelele de socializare. Cine îl vede vă rog sunați la ore sediu de poliţie sau la numărul de telefon 0774.071.561. Copilul se numește Gheţea Liviu Alexandru”, acesta este mesajul scris pe Facebook, de mama băiatului dispărut. Postarea are sute de distribuiri şi zeci de mesaje de la cei care o cunosc pe femeie. Actualul soţ al acesteia a cerut ajutorul poliţiştilor, sâmbătă, după ce căutările familiei nu au avut rezultate. „Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au desfășoară cercetări în urma sesizării privind plecarea voluntară a minorului GHEȚEA LIVIU ALEXANDRU, de 15 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul din Poienari de Argeș, în dimineața zilei de vineri, 21 octombrie, fără a mai reveni. Semnalmente: 1,70 m înălțime, aproximativ 65 de kg, ochi căprui, păr negru. Vestimentația la momentul plecării: geacă neagră, hanorac crem cu glugă, pantalon negru cu dungă albă, încălțăminte sport, Adidas de culoare neagră. Sesizarea a venit din partea familiei, în ziua de 22 octombrie, iar din verificările efectuate până la acest moment, s-a stabilit inițial că minorul ar fi ajuns în municipiul Curtea de Argeș în ziua plecării. Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721 519” a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Văzut în metrou

Minorul a trăit în Bucureşti cu mama lui până anul trecut, când femeia s-a căsătorit şi s-a mutat în comuna Poienarii de Argeş. Liviu Alexandru Gheţea a intrat la Grupul Şcolar Auto din Curtea de Argeş, fiind elev în clasa a IX-a. Băiatul nu şi-a făcut prieteni noi, nici în comună nici la liceu. Este un copil retras, care nu vorbea mult cu colegii. Vineri dimineaţă a plecat de acasă spunând că merge la cursuri. Nu a ajuns. Cadrele didactice au sunat-o pe mama lui să întreb de ce nu a venit la ore, fiind un băiat care nu obişnuieşte să lipsească sau să chiulească. Atunci mama a încercat să ia legătura cu băiatul dar nu a reuşit. A observat că la plecare și-a luat și niște haine cu el. Vineri femeia şi actualul soţ au căutat minorul dar nu au reuşit să-i dea de urmă. Polițiştii sesizaţi de tatăl vitreg au aflat că Liviu Alexandru Gheţea a ajuns în Curtea de Argeş cu maxi-taxi. Oamenii legii au indicii referitoare la faptul că băiatul ar fi fost văzut în metrou, în Bucureşti. Căutările au fost extinse şi în Capitală. Mama nu are nici cea mai mică idee la cine s-ar fi putut duce copilul. Acesta nu a fost recunoscut de tată, așadar este exclus să fi mers la el, iar după mutarea în judeţul Argeş s-a rupt de prietenii din Bucureşti. Telefonul lui este închis, la fel şi aplicaţiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.