Profesori din Mioveni, vizită în Moldova

0
1

Un grup de profesori din Mioveni se află în aceste zile într-un schimb de experiență la Măgdăcești – Republica Moldova, localitate cu care orașul constructorului auto este înfrățit. 
Grupul de cadre didactice este format din 12 profesori, care a venit la Măgdăcești pentru un schimb de experiență și practici noi în domeniul didactic. Reprezentanții din Mioveni au vizitat în prima zi Grădinița Floricica și Liceul Teoretic Măgdăcești, vizita fiind un bun mijloc de transfer a bunelor practici de colaborare între cadrele didactice care activează în diferite sisteme de învățământ, precum și un punct de plecare pentru dezvoltarea a unor proiecte educaționale comune.
În a doua zi de stat în Republica Moldova, delegația a vizitat Creșa – Grădiniță ,,TIC-PITIC Mioveni- Măgdăcești”. Această întrunire are loc, ca urmare a acordului de înfrățire și cooperare existent între Măgdăcești și Mioveni, recent, un grup de profesori și educatori din localitatea moldoveană fiind și el la Mioveni.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.